Vesti > Hronika

GDE JE TELO DANKE ILIĆ (2)? Da li će sutra biti razrešena MISTERIJA? Evo kad je SASLUŠANJE ČOVEKA KOJI IMA ODGOVOR

Za sutra 4.juna zakazano je saslušanje jednog od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić

Izvor: K1info/telegraf.rs

03/06/2024 > 10:47

podeli vest:

GDE JE TELO DANKE ILIĆ (2)? Da li će sutra biti razrešena MISTERIJA? Evo kad je SASLUŠANJE ČOVEKA KOJI IMA ODGOVOR
Foto: K1info/google maps/Facebook printscreen


U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru za sutra, 4. juna, zakazano je saslušanje jednog od osumnjičenih za ubistvo male Danke Ilić u Banjkom Polju 26. marta, Srđana Jankovića to je novinarima tokom protekle nedelje potvrdio i njegov branilac Živadin Bogdanović.

Da li će sutra definitivno biti razrešene misterija nestanka i eventualnog ubistva devojčice, sva je prilika da je možda moguće ukoliko Srđan J. iz sela Luka iznese sve što zna.

Podsećamo, on je sa Dejanom Dragijevićem  službenim automobilom preduzeća JKP,,Vodovod,, Bor udario dete nedaleko od pojate na kojoj je tog kobnog 26. marta boravila sa majkom i starijim bratom, nakon čega je zadavljena i bačena na divlju deponiju nedaleko od staobanjskog puta.

Nakon nešto više od dva meseca Srđan se branio ćutanjem i konačno rešio da pred tužiocem u VJT u Zaječaru iznese detalje koji će možda pomoći u istrazi da se telo male Danke Ilić konačno pronađe.

Inače, najstariji Dragijević, otac osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić, Dejana nakon pritvora zbog saučesništvu u krivičnom delu za koje Tužilaštvo još nema dokaza jer telo devojčice nije nađeno, 29. maja pušten je da se brani sa slobode.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić/Facebook printscreen

 

Njega već neko vreme nema u porodičnoj kući u Zlotu , na čijoj kapiji se zatiče katanac. Gde se nalazi Radoslav Dragijević za sada još uvek nije poznato, što su potvrdile brojne novinarske ekipe koje su ga poslednjih dana nakon puštanja tražile.

- Pre par dana Dragijević je dolazio kod mene da bi izmirio troškove sahrane supruge. Doneo je sve što je bilo potrebno iz PIO fonda jer oboje penzioneri. Bio je sav utučen završio je to što je imao, izmirio dugovanja ćuteći. Niko ga ništa nije pitao vezano za slučaj - kaže vlasnik jednog pogrebnog preduzeća u Boru.

Ostavite komentar