Vesti > Hronika

"ALEKSIĆ je kod DECE izazivao PSIHOZU, birao je ŽRTVE!" Advokat Borović dao svoju ocenu o svedočenju MLADE GLUMICE

Ilinčić je poslednja oštećena koja je svedočila, te su za sledeće suđenje koje je zakazano za 20. septembra pozvani svedoci

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

24/06/2024 > 14:46

podeli vest:

"ALEKSIĆ je kod DECE izazivao PSIHOZU, birao je ŽRTVE!" Advokat Borović dao svoju ocenu o svedočenju MLADE GLUMICE
Foto: ATA Images


Advokat Borivoje Borović, punomoćnik oštećenih u predmetu protiv vlasnika škole glume Miroslava Aleksića ocenio je da je današnje svedočenje glumice Ive Ilinčić "osvetlilo kako je on zloupotrebljavao decu". 

- Moj zaključak je nakon pitanja suda da objasni strah koji je tad osećala i to stanje stupora koje je ona opisala, osvetlilo je način kako je Aleksić zloupotrebljavao decu, kontinuirano, birao je određene osobe - rekao je Borović i ocenio da je on kod dece izazvao psihozu. 

Dodao je da je Aleksić svoje “sumanute” ideje koje je pokušao da predstavi kao ideje reditelja je zloupotrebio. 

- Ta deca su bila u jednoj potpunoj zamci, a oslobodili su se tek kada su izašli iz čeljusti njegove vlasti i posle izvesnog perioda su predstavili i javnosti i sami sebi taj događaj - rekao je Borović. 

Punomoćnik oštećenih smatra da je nakon iskaza svih oštećenih nesporno da je Aleksić izvršio teška krivična dela, kao i da o Aleksiću govori bahati odnos prema žrtvama. 

On je ocenio da je Ilinčić bila vrlo ubedljiva, dodajući da je vrlo emotivno ispričala do detalja tri događaja koji su obuhvaćeni optužnicom. 

Borović  je naveo da nijedno pitanje branioca i Aleksića nije moglo da utiče na njeno stanje i dodao da je dosta plakala tokom svedočenja. 

Ilinčić je poslednja oštećena koja je svedočila, te su za sledeće suđenje koje je zakazano za 20. septembra pozvani svedoci. 
 

Ostavite komentar