Vesti > Hronika

Osumnjičeni za UBISTVO DANKE ILIĆ menja iskaz? Tražio je novo saslušanje, da li će se doći do ISTINE?

Svedoci koji su ranije ispitani nisu imali saznanja o samom zločinu, a tri nova svedoka mogla bi da pruže značajne informacije

Izvor: K1info/kurir.rs

26/06/2024 > 09:07

podeli vest:

Osumnjičeni za UBISTVO DANKE ILIĆ menja iskaz? Tražio je novo saslušanje, da li će se doći do ISTINE?
Foto: Facebook printscreen


Danka Ilić (2) iz Bora nestala je pre tačno tri meseca u Banjskom polju, a od tada njeno telo nije pronađeno. 

Slučaj je obavijen velom misterije, koju će možda razrešiti saslušanja novih svedoka, ali i eventualno novo saslušanje jednog od osumnjičenih za devojčicino ubistvo, piše Kurir. 

Naime, kako je objavio ovaj medij, Dejan Dragijević (50) koji se tereti da je sa svojim kolegom iz JKP "Vodovod" 26. marta ubio dvogodišnju devojčicu kod Bora traži da ga opet izvedu pred tužioca.

Podsetimo, Danki se trag izgubio 26. marta, a 4. aprila policija je uhapsila S. J. (50) i D. D. (50), radnike borskog "Vodovoda" zbog sumnje da su dete koje je samo izašlo na ulicu udarili kolima, pa zadavili i bacili telo. U istrazi koju vodi Više javno tužilaštvo u Zaječaru, do sada je ispitano 17 svedoka, a za 5. jul zakazano je saslušanje još troje ljudi.

- Biće ispitana još tri svedoka. Svedoci koji su ranije ispitani nisu imali saznanja o samom zločinu, a tri nova svedoka mogla bi da pruže značajne informacije za istragu - rekao je za Kurir izvor upoznat sa slučajem.

On dodaje da bi za istragu trebalo da bude od većeg značaja to što je jedan od osumnjičenih, D. D, navodno najavio da želi da ga tužilac ponovo ispita.

Ostavite komentar