Vesti > Hronika

SAHRANJEN UBIJENI BRAČNI PAR U MAJDANPEKU! Uprkos vrućini DUGA POVORKA, ali jedna stvar na groblju je posebno BIZARNA

Jovanovići su sahranjeni na istom groblju gde i Petar koji ih je hladnokrvno usmrtio, a satnica i razmak između grobova sve je iznenadio

Izvor: K1info/informer.rs

Autor: Kristina Jokić

17/07/2024 > 19:23

podeli vest:

SAHRANJEN UBIJENI BRAČNI PAR U MAJDANPEKU! Uprkos vrućini DUGA POVORKA, ali jedna stvar na groblju je posebno BIZARNA
Ubijeni bračni par Rumena i Rade Jovanović - Foto: Facebook printscreen


Rade i Rumena Jovanović, ubijeni na salašu u blizini Majdanpeka, danas su sahranjeni. 

Na večni počinak, uprkos nesnosnoj vrućini, ispraćeni su u dugoj koloni rodbine i prijatelja. Nisu krili tugu, pa su se tako grobljem čula naricanja, jauci i plač. Kako su komšije rekle medijima, i dalje ne mogu da poveruju da njih više nema. 

Katarina i Ema, ćerke ubijenog bračnog para, bile su neutešne, kao i najstariji unuk od samo 15 godina.

Ubica i žrtve sahranjene na istom groblju

Pre nego što su na večni počinak ispraćeni Rade i Rumena, sahranjen je danas u 13 časova Petar P. u prisustvu sinova. Jovanovići su sahranjeni u 16 časova. Ono što je bizarno u ovom slučaju, jeste da je ubica sahranjen u razmaku od samo 3 sata, na samo nekoliko metara razdaljine. 

Podsetimo, Rade i Rumena Jovanović ubijeni su na svom salašu nakon gašenja požara koji je izazvao Petar P. Nakon svađe i rasprave, on ih je mučki ubio lovačkom puškom pucnjima u leđa na traktoru. 

Takođe, ranjen je Milan Nikolić iz sela Klokočevac koji je Jovanovićima pomagao u gašenju vatre, dok se Branislav Pavlović, Radetov sestrić pukim slučajem spasao.

Ubica se nakon toga zatvorio u svojoj kolibi, i nakon pokušaja pregovora da se preda, bacanja suzavca i dimnih bombi, on je krenuo oružjem na policiju. Jedinice SAJ-a bile su primorane da reaguju i liše ga života. 

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar