Vesti > Hronika

NOVI DETALJI! Kako je ubijen policajac u Loznici? Meštanin prvi pritekao u pomoć, pa opisao detalje!

Dešavanje u Lipničkom šoru podsećalo je na scenu iz horor filma

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Nemanja Negovanović

18/07/2024 > 17:59

podeli vest:

NOVI DETALJI! Kako je ubijen policajac u Loznici? Meštanin prvi pritekao u pomoć, pa opisao detalje!
Mesto nesreće u Loznici - Foto: RINA


Nikola Krsmanović (34), policajac iz Loznice, ubijen je sinoć u Lipničkom šoru, a među prvima mu je u pomoć pritekao meštanin ispred čije kuće se to dogodilo. 

Kako je on opisao, sve je delovalo kao da je reč o horor filmu.

- Bili smo u kući kada je došlo do rafalne paljbe. Čuli smo mnogo hitaca, uplašili smo se, jer je u kući bila i naša ćerka - istakao je on.

Objašnjava da isprva niko nije znao šta se dešava, ali da se onda čulo zapomaganje.

Foto: ATA Images

 

Ranjeni policajac Vjekoslav I, prema rečima očevica, bio je sav krvav kada je uleteo u njihovo dvorište i počeo da doziva pomoć.

- Čuo sam ranjenog policajca kako doziva pomoć, govorio je "ranjen je, gotov je, treba mu pomoć" - objasnio je očevidac i dodao:

- Verujte bilo je kao u nekom horor filmu! Mi i dalje ne možemo da dođemo sebi od šoka, ubijen je mladić koji je imao bolesnog oca i koga ne poznajem, dok povređenog Vjekoslava I. poznajem iz grada - rekao je u jednom dahu.

On je istakao da je Nikola Krsmanović pogođen i da je krvi bilo na sve strane. Očevidac je pomogao i lekarima Hitne pomoći da stave povređenog na nosila. 

- Tada sam video da mu je ruka pala, znao sam da je mrtav. Nije mu bilo spasa - rekao je on.

Sagovornik je za Kurir naveo da nije mogao ni da spava nakon svega što se sinoć izdešavalo ispred njihove kuće.

Trebalo da se oženi

Ubijeni policajac Nikola Krsmanović (34) iz Loznice uskoro je trebalo da se oženi, otkrio je njegov stric u potresnoj oproštajnoj poruci na društvenim mrežama.

- Sokole moj lepi. Spremao se čiko za tvoju svadbu, a sad se neutešan spremam da dođem da te vidim poslednji put... Počivaj u miru anđele moj - napisao je na Fejsbuku neutešni stric, a ispod ove objave samo su se nizali tužni komentari.

Podsetimo, pripadnik MUP Nikola Krsmanović brutalno je ubijen sinoć dok je sa kolegom Vjekoslavom I. (50) vršio graničnu kontrolu.

Foto: RINA

 

Ubistvo policajca dogodilo se oko 23.50 prilikom kontorle vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru kod Loznice.

Policajci su zaustavili vozilo marke "mercedes" kojim je upravljao taksista Mithat Hadžić iz Tutina, ali je osoba koje je bila u putničkom vozilu ispalila vatru u njihovom pravcu. Nikola je od zadobijenih povreda preminuo, dok je njegov stariji kolega Vjekoslav teško povređen, ali se nalazi van životne opasnosti. Ubica je nakon toga pobegao i za njim se intezivno traga.

BONUS VIDEO: 

 

Ostavite komentar