Vesti > Hronika

STRAŠNI DETALJI UBISTVA POLICAJCA U LOZNICI: Pucao je Nikoli u glavu, ispalo je 5 metaka, poslednjim ga OVERIO u glavu!

Ako je napadač prešao Drinu, biće teže da se pronađe, tvrde meštani

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Nemanja Negovanović

19/07/2024 > 08:36

podeli vest:

STRAŠNI DETALJI UBISTVA POLICAJCA U LOZNICI: Pucao je Nikoli u glavu, ispalo je 5 metaka, poslednjim ga OVERIO u glavu!
Foto: Facebook printscreen


Drug Vjekoslava Ilića bio je blizu mesta pucnjave u Loznici kada je nejgov prijatelj ranjen, a drugi policajac Nikola Krsmanović ubijen od strane Albanca Artana Hajrizija.

Kako kaže, u trenutku kada se čulo pucanje bio je u blizini na benzinskoj pumpi i isprva je mislio da je reč o petardama.

Foto: RINA

 

- Moj otac radi u Hitnoj pomoći i jutros mi je rekao da je Vjekoslav Ilić ranjen, a Krsmanović ubijen. On ga je obišao u bolnici, i kaže da je ranjen u rame i da je stabilno. Nikoli Krsmanoviću je pucao u grudi, ispalio je u njega 5 metaka, a na kraju ga "overio" u glavu poslednjim metkom direktno. Ne znam na koju stranu je pobegao, ali ono što znam je da je tu preko ovih kukuruza Drina, tim putem inače prelaze često i azilant, ako je prešao preko Drine, biće teže da ga nađu - kaže drug povređenog Vjekoslava.

Podsetimo, pripadnik MUP Nikola Krsmanović brutalno je ubijen sinoć dok je sa kolegom Vjekoslavom I. (50) vršio graničnu kontrolu.

 

Ubistvo policajca dogodilo se oko 23.50 prilikom kontorle vozila na kontrolnom punktu u Lipničkom Šoru kod Loznice.

Pomagač uhapšen u Bijeljini

U Bijeljini je juče lišeno slobode lice koje se dovodi u vezu sa osumnjičenim za ubistvo jednog i ranjavanje drugog policajca u Loznici.

Foto: Youtube PrintScreen/Info Bijeljina

 

Osumnjičeni je uhapšen u jednom ugostiteljskom objektu u Račanskoj ulici.

Policajci su zaustavili vozilo marke "mercedes" kojim je upravljao taksista Mithat Hadžić iz Tutina, ali je osoba koje je bila u putničkom vozilu ispalila vatru u njihovom pravcu. Nikola je od zadobijenih povreda preminuo, dok je njegov stariji kolega Vjekoslav teško povređen, ali se nalazi van životne opasnosti. Ubica je nakon toga pobegao i za njim se intezivno traga.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar