Vesti > Hronika

Pogledajte ŠOK VIDEO koji je HAJRIZI objavio samo dan pre UBISTVA POLICAJCA U LOZNICI: "Završio sam"

U svom obraćanju na društvenoj mreži Faton govori da je završio sa zatvorom i spominje "drugu stranu"

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

18/07/2024 > 18:42

podeli vest:

Pogledajte ŠOK VIDEO koji je HAJRIZI objavio samo dan pre UBISTVA POLICAJCA U LOZNICI: "Završio sam"
Foto: Printscreen


Albanac Faton Hajrizi, koga je njegov rođeni brat "označio" kao ubicu policajca Nikole Krsmanovića, juče je na TikToku objavio video u kojem govori da više neće ići u zatvor.

U svom obraćanju na društvenoj mreži TikTok, on govori da je završio sa zatvorom i spominje "drugu stranu".

- Neću da idem u zatvor i ako idem želim da vam nešto kažem, znam da portali pišu, ali ne zanima me. Ako idem u zatvor bez sporazuma, slušajte me dobro, jer znam da me gledate i slušate, ako idem u zatvor neće biti prilike više da me čujete ni vidite. Ili ja ili druga strana će u zatvor, ali ja neću, jer ja sam završio sa zatvorom - govori u videu objavljenom na društvenoj mreži.

Podsetimo, Faton je pobegao 6. jula iz zatvora Smrekovnica, a to mu je bilo 9. bekstvo iz zatvora, po čemu je rekorder na tzv. Kosovu. Motiv najnovijeg bekstva iz zatvora, kako je objasnio na društvenim mrežama, bilo je zlostavljanje koje je trpeo, objavili su kosovski mediji, a prenio je "Kossev".

On je javnosti postao poznat posle ubistva ruskog vojnika, pripadnika KFOR-a, 2000. godine, a taj zločin je izvršio kad je imao samo 15 godina.

Zbog ovog ubistva osuđen je na 27 godina zatvora, ali je po prvi put pobegao posle samo tri dana provedena iza rešetaka u Kosovskoj Mitrovici. Kao motiv, Hajrizi je naveo da je ruskog vojnika ubio jer ga je "vidio da vrijeđa neke Albance".

Podsetimo, srpski policajac Nikola Krsmanović ubijen u Loznici je juče prilikom redovne kontrole vozila. Za njegovo ubistvo, prvo je osumnjičen Albanac Artan Hajrizi, koji je kasnije izjavio da iza svega stoji njegov brat Faton koji mu je navodno ukrao dokumente. Više o tome pogledajte OVDE.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar