Vesti > Hronika

VELIKA AKCIJA MUP-a i tužilaštva u Beogradu i Čačku: UHAPŠENI narko dileri, zaplenjen kokain, PRETRESI na više lokacija

Reč je o jednoj od najozbiljnih akcija sprovedenih u poslednje vreme na teritoriji zemlje

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Anica Ninković

19/07/2024 > 10:40

podeli vest:

VELIKA AKCIJA MUP-a i tužilaštva u Beogradu i Čačku: UHAPŠENI narko dileri, zaplenjen kokain, PRETRESI na više lokacija
Foto: Tanjug printscreen


U velikoj akciji policije i tužilaštava u Beogradu i Čačku, zaplenjeno je više od devet kilograma kokaina vrednog preko milion evra!

Zajednička akcija Uprave kriminalističke policije, Policijske upave Čačak, odsek za borbu protiv droga i Policijske stanice Voždovac, Višeg javnog tužilaštva u Užicu i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, kako saznajemo, uhapšeni su narko dileri nakon primopredaje 70 grama kokaina u Požegi.

- Usledili su pretresi na više lokacija u Beogradu, pronađeno je još oko devet kilograma kokaina, ulične vrednosti preko milion evra, ali i ogromne količine mase za uvećanje količine droge - kaže izovr Kurira i dodaje da je reč o jednoj od najozbiljnih akcija sprovedenih u poslednje vreme na teritoriji zemlje, kao i da je uhapšeno više osumnjičenih.

Da podsetimo, policija i dalje traga za muškarcem koji je u Loznici ubio graničnog policajca i teško ranio njegovog kolegu, a u tom gradu će sutra biti dan žalosti.

Ubijeni policajac Nikola Krsmanović biće sahranjen sutra na seoskom groblju u Jarebicima, njegovom rodnom selu kod Loznice, a u nedelju će biti komemoracija u Vukovom domu kulture, prenosi Rina.

Krsmanović je ubijen, a njegov kolega Vjekoslav Ilić teško ranjen kada su, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registrarskih tablica.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar