Vesti > Hronika

POTRESNI DETALJI nesreće kod Ćuprije: Drogiran sleteo s puta i USMRTIO dvoje MLADIH, tinejdžerka (16) ima TEŠKE POVREDE

Mladić koji je vozio takođe je zadobio teške telesne povrede, ali je u bolnici pod nadzorom policije

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Kristina Jokić

21/07/2024 > 11:51

podeli vest:

POTRESNI DETALJI nesreće kod Ćuprije: Drogiran sleteo s puta i USMRTIO dvoje MLADIH, tinejdžerka (16) ima TEŠKE POVREDE
policijska kola u Srbiji - Foto: Shutterstock


Teška saobraćajna nesreća dogodila se sinoć na putu kod Ćuprije, u kojoj je poginulo dvoje, a drugo dvoje je teško povređeno. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Jagodini, određeno je zadržavanje osumnjičenom S. T. (21) iz Ćuprije zbog sumnje da je počinio krivično delo - teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.

Kako nezvanično saznaju mediji, osumnjičeni je vozio automobil marke BMW ćuprijskih registracija iz pravca Senja prema Ćupriji pod dejstvom opojne droge "kanabis", brzinom koja nije bila prilagođena stanju puta i atmosferskim prilikama, u jednom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa kolovoza. 

Tom prilikom su, usled prevrtanja vozila ispali: S. M. (20) iz Ćuprije koji je poginuo na licu mesta i S. R. (21), takođe iz Ćuprije, koji je preminuo na putu do bolnice. 

N. P. (16) iz Ćuprije je zadobila teške telesne povrede u vidu preloma jedanaestog grudnog drugog slabinskog pršljena, te transferazlnog preloma prvog, drugog i trećeg slabinskog pršljena sa desne strane.

Kako je i osumnjičeni zadobio teške telesne povrede u vidu nagnječenja grudnog koša sa prodorom vazduha u pluća, isti je zadržan u bolnici, ali će biti pod nadzorom policije, saznaje "Blic". 

Ostavite komentar