Vesti > Hronika

Oglasio se MUP o NESREĆI KOD ĆUPRIJE: Drogirani mladić koji je BMW-om USMRTIO DRUGARE imao PROBNU DOZVOLU

Vozač je upravljao pod dejstvom droge, pa će protiv njega biti podnete i odgovarajuće prijave

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

21/07/2024 > 14:03

podeli vest:

Oglasio se MUP o NESREĆI KOD ĆUPRIJE: Drogirani mladić koji je BMW-om USMRTIO DRUGARE imao PROBNU DOZVOLU
Foto: Shutterstock


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ćupriji zadržali su S. T. (21) iz tog mesta zbog postojanja osnova sumnje da je izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su dve osobe poginule, dok su on i još jedna osoba zadobila teške telesne povrede.

Kako se sumnja, on je sinoć oko 20.30 časova, na putu Ćuprija-Senje, upravljajući automobilom "BMW" izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta.

Dvadesetogodišnji i dvadesetjednogodišnji putnik iz vozila su od zadobijenih povreda preminuli, dok šesnaestogodišnjakinja S. T. ima teške telesne povrede.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, osumnjičenom koji je zbrinut u bolnici i pod nadzorom je policije, određeno je zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

S. T. je, kako je utvrđeno, sa probnom vozačkom dozvolom upravljao automobilom čija je snaga motora veća od dozvoljene za te vozače i pod dejstvom kanabisa, pa će protiv njega biti podnete i odgovarajuće prekršajne prijave.

Ostavite komentar