Vesti > Hronika

Proglasiće se DAN ŽALOSTI zbog stradale porodice u POŽARU: Evo šta kaže GRADONAČELNIK NOVOG SADA o velikoj tragediji

MUP radi na utvrđivanju okolnosti pod kojim se požar desio, rekao je Milan Đurić

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

23/08/2024 > 10:52

podeli vest:

Proglasiće se DAN ŽALOSTI zbog stradale porodice u POŽARU:  Evo šta kaže GRADONAČELNIK NOVOG SADA o velikoj tragediji
Foto: TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIĆ/ bg


Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić izjavio je danas da je Novi Sad ponovno zadesila velika tragedija, kada je u požaru u ulici  Đorđa Dere, život izgubilo šest mladih ljudi, od kojih su četvoro deca.

U izjavio novinarima, Đurić je rekao da MUP radi na utvrđivanju okolnosti pod kojim se požar desio, kao i da će narednih dana biti doneta odluka o Danu žalosti u Novom Sadu.

- Jutros je Novi Sad ponovno zadesila velika tragedija. U pitanju je požar koji se desio u ulici Đorđa Dere, Salajka je u pitanju kod Almaškog groblja, gde su život izgubili šestoro mladih ljudi, od kojih su četvoro deca. Nakon 'Launča' i 'Kontrasta' desilo se još jedan požar - rekao je Đurić. 

Foto: TANJUG/ NENAD MIHAJLOVIĆ/ bg

 

On je objasnio da su vatrogasci od 2.43 časova jutros bili na terenu i gasili požar, ali da su samo mogli da, zajedno sa tužiocem i policijom, iznesu tela nastradalih.

- Oni su nalaze na obdukciju na sudskoj medicini. Čekamo rezultate obdukcije. Preliminarni izveštaj. MUP radi na utvrđivanju svih relevantnih činjenica, dokaza, da znamo šta se to jutros dogodilo u kući gde su nastradali šestoro mladih ljudi, od kojih su četvoro bili deca - rekao je Đurić.

On je rekao da će posle davanja izjave odmah otići na lice mesta, a da će narednih dana biti doneta odluka o određivanju Dana žalosti u Novom Sadu. 

Ostavite komentar