Vesti > Hronika

Zbog ovog SKUTERA je IZGORELA cela porodica u Novom Sadu! Sumnja se da se zapalio tokom punjenja (FOTO)

Fotografije sa lica mesta su i više nego potresne

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Anica Ninković

23/08/2024 > 11:21

podeli vest:

Zbog ovog SKUTERA je IZGORELA cela porodica u Novom Sadu! Sumnja se da se zapalio tokom punjenja (FOTO)
Foto: Printscreen Facebook


Danijel A. (29) i Maja S. (23) i njihovo četvoro dece starosti 2, 4, 5 i 7 godina staradli su noćas u požaru u Novom Sadu koji je izbio oko 3 sata, kako je zvanično saopštio Ivica Dačić, sumnja se da je požar izazvao skuter koji je bio priključen na elektromrežu, odnosno, na punjenje.

Porodica je objavljivala fotografije skutera na svojim profilima na mrežama, a na jednoj se vidi kako je uključen na struju dok se puni.

Kako su ispričale skrhane komšije za "Telegraf", nakon što je plamen primećen svi su pojurili da pomognu, pa su čak pokušali da razbiju i zid.

Naime, kuća u Ulici Đorđa Dere, u kojoj je buknuo plamen imala je samo jedan prozor, ali taj prozor se naslanjao na zid groblja zbog čega ga nije bilo moguće otvoriti.

- Sve smo pokušali, lupali smo, uzeli smo alat i pokušali zid da razbijemo da bismo ih izvukli - pričaju u dahu komšije nesrećne porodice pokazujući na rupu koju su uspeli da probiju.

Fotografije sa lica mesta su i više nego potresne. Rupa koju su ljudi uspeli da probiju u nadi da će spasiti porodicu je vidna. Njihov trud, na žalost, nije uspeo da spasi živote.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar