Vesti > Hronika

Šta kažu VOZAČI AUTOBUSA I KAMIONA?Evo kako je došlo do NESREĆE kod Umke u kojoj je jedan POGINUO, a 5 je na REANIMACIJI

Kamion je prikolicom probio autobus

Izvor: K1info/republika.rs

Autor: Kristina Jokić

24/08/2024 > 09:39

podeli vest:

Šta kažu VOZAČI AUTOBUSA I KAMIONA?Evo kako je došlo do NESREĆE kod Umke u kojoj je jedan POGINUO, a 5 je na REANIMACIJI
Foto: Shutterstock


Kako kaže vozač autobusa 551 koji je učestvovao u strašnom udesu jutros na Obrenovačkom putu u kom je jedna osoba poginula, a 15 povređenih, nije primetio kamion dok nije bilo prekasno.

- Verujte, samo sam u trenutku video prepreku, kamion ispred sebe parkiran nasred puta. Trenutak, nisam mogao da reagujem. Ne znam šta se desilo, samo sam video kamion ispred sebe - rekao je vozač autobusa 511 za Republiku.

Kamion je prikolicom probio autobus. Hitna pomoć pruža pomoć povređenima, a najmanje 5 ih je na reanimaciji.

Put je zatvoren.  

Vozač kamiona: "Ne znam kako nije video"

Vozač kamiona koji je učestvovao u strašnom udesu sa autobusom jutros nešto pre 8 sati, u kom je život izgubila jedna osoba, a 5 je životno ugroženo, dok je najmanje 15 povređenih, ispričao je šta se desilo na putu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Autobus je udario u kamion otpozadi. Strašno. Ja sam bio u kamionu, gledam, vidim hoće da me gađa. Ne znam kako nije video - rekao je vidno uznemirani vozač Republici, nakon čega je otišao da pomaže povređenima. 

Na licu mesta je mnogo policije, vatrogasaca i Hitne pomoći.

Srča je svuda po putu, a saobraćaj je obustavljen.

Ostavite komentar