Vesti > Hronika

Sutra nastavak SUĐENJA Urošu Blažiću: Pozvani su svi članovi porodice MASOVNOG UBICE

Viši sud u Smederevu koji vodi ovo suđenje iz bezbednosnih razloga zaseda u zgradi Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici u Beogradu

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

25/09/2024 > 14:21

podeli vest:

Sutra nastavak SUĐENJA Urošu Blažiću: Pozvani su svi članovi porodice MASOVNOG UBICE
Foto: TANJUG/ TANJUG VIDEO/ nr


U Višem sudu u Smederevu sutra bi ispItivanjem članova porodice Uroša Blažića, trebalo da mu se nastavi suđenje povodom optužbi da je 4. maja prošle godine u selima Malo Orašje i Dubona ubio devet i ranio 12 osoba. 

Uroš i njegov otac Radiša Blažić, optužen zbog nelegalne nabavke i držanja velike količine oružja, svoju odbranu izneli su na početku suđenja u avgustu.

Na sutrašnje suđenje su pored majke, dede, brata i snaje Uroša Blažića, pozvani i njegovi prijatelji i njegova bivša devojka.

Anastasija Đ, bivša devojka Uroša Blažića ispričala je u svom iskazu u istrazi da ga se plašila, jer je ispod jastuka držao pištolj, kao i da joj je jednom pretio da će je udariti.

Na sutrašnjem suđenju će svedočiti i oštećeni koji to nisu učinili na prethodnom ročištu, kao i neko od očevidaca događaja.

Viši sud u Smederevu koji vodi ovo suđenje , iz bezbednosnih razloga zaseda u zgradi Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici u Beogradu. 

Suđenje Blažićima je počelo 21. avgusta i tada su Uroš i njegov otac Radiša Blažić prvi put javno izneli odbranu.

Uroš Blažić je priznao krivicu, ali nije želeo da priča o samom zločinu, dok je isticao da je oružje kojim je počinjen masakr i koje je pronađeno u porodičnim kućama Blažića, sam nelegalno kupovao, odnosno da njegov otac nije imao nikakve veze sa tim.

Radiša Blažić je ne,girao krivicu navodeći da ne zna odakle je to oružje i da ga nikad nije video.

Nakon okrivljenih prvi put su javno ispitani članovi porodice ubijenih, očevici ovog zločina i ranjeni.

BONUS VIDEO: 


 

Ostavite komentar