Vesti > Hronika

DEVOJKA IZMASAKRIRALA TEČU posle slavlja! IZBOLA GA po stomaku, a svi KRIJU ŠTA JE BIO MOTIV...

Pošto je Olja (19) napustila kuću, svi prisutni su pokušali da prikriju zločin

Izvor: K1info/republika.rs

Autor: Anica Ninković

12/10/2024 > 12:36

podeli vest:

DEVOJKA IZMASAKRIRALA TEČU posle slavlja! IZBOLA GA po stomaku, a svi KRIJU ŠTA JE BIO MOTIV...
Foto: RINA


Prema nezvaničnim informacijama, noć između 2. i 3. novembra prošle godine u Ulici Koste Hadži Mlađeg u Novom Sadu bila je obeležena tragičnim sukobom između Slaviše D. i Olje Š. Sukob je kulminirao kada je Olja, prema nezvaničnim izvorima, uzela nož i nekoliko puta ubola Slavišu u predelu stomaka. Ono što je usledilo posle ovog događaja ostavlja mnoga pitanja bez odgovora.

Iako je Olja Š. napustila mesto zločina, brzo je pronađena i uhapšena pod sumnjom da je počinila krivično delo ubistvo, dok su se očevici razbežali. 

Prema nezvaničnim informacijama, pošto je Olja napustila kuću, svi prisutni su pokušali da prikriju zločin. Operacijom uklanjanja krvavih tragova pokušali su da predstave tragediju kao pokušaj samoubistva Slaviše D. Međutim, Hitna pomoć koja je pozvana kada mu je pozlilo, otkrila je ubodne rane oštrim predmetom, što je dovelo do tragičnog ishoda.

Ova tužna i šokantna situacija ostavlja mnoga pitanja otvorenim, a zajednica je u potpunom šoku zbog ovog događaja. Nadležni organi će sprovesti istragu kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar