Vesti > Hronika

OTAC UROŠA BLAŽIĆA POZIRAO SA REVOLVEROM?! Svi su bili šokirani njegovim snimkom!

Jedan snimak posebno je privukao pažnju

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Nemanja Petričević

28/10/2024 > 21:16

podeli vest:

OTAC UROŠA BLAŽIĆA POZIRAO SA REVOLVEROM?! Svi su bili šokirani njegovim snimkom!
Foto: Društvene mreže


Nastavak suđenja Urošu i Radiši Blažiću doneo je šokantne snimke i poruke iz telefona masovnog ubice.

Među njima je prikazan i video na kome Radiša Blažić, obučen kao kauboj i sa revolverom oko struka, šeta po kući i smeje se. U blizini je navodno bio i njegov maloletni unuk. Snimak je prema navodima Blica nastao tokom dočeka 2021. godine. Radiša sve vreme revolver pridržava rukom, a onda prilazi novogodišnjoj jelci, zastaje da pozira, a osoba koja ga snima se smeje.

Potom izlazi iz prostorije, silazi u dnevni boravak u kojem sede njegovi članovi porodice, među kojima je, kako se čuje na snimku, i njegov maloletni unuk.

Izgovara: "Dobar, loš, zao", a njegovi članovi porodice se glasno smeju. Radiša Blažić je na suđenju komentarisao ovaj snimak.

Na pitanje Tužioca gde je stajao evolver, Radiša je odgovorio da je bio u metalnom ormaru u sobi.

- Nije pravi revolver u pitanju. Ne znam da li je pištolj oduzet iz moje kuće, samo znam da je Uroš imao dozvolu za njega. Ne znam šta ispaljuje. Nosio sam ga samo tada kada se Uroš pohvalio da je kupio, stavili smo ga u kasu. Posle ga je Uroš odneo iz kuće - rekao je Blažić.

Na pitanje da li smatra da je bezbedno da pored unuka prolazi sa revolverom, rekao je da je bezbedno, jer je revolver bio prazan i da ne koristi klasičnu municiju, kao i da je, da bi se pištolj napunio, potreban barut, prenosi Blic.

BONUS VIDEO: 

 

Ostavite komentar