Vesti > Politika

ŠTA SE OD CRNE GORE OČEKUJE? Kod Milatovića stigli LIDERI partija, ali ne i Mandić! Tema: Rezultati razgovora u Briselu

Milatović je saopštio da će njegova ruka i dalje biti ispružena prema svima koji su spremni da sarađuju u ostvarivanju državnih ciljeva

Izvor: K1info

Autor: Milena Gačević

05/07/2024 > 11:11

podeli vest:

ŠTA SE OD CRNE GORE OČEKUJE? Kod Milatovića stigli LIDERI partija, ali ne i Mandić! Tema: Rezultati razgovora u Briselu
Foto: printscreen youtube/predsjednikcrnegore


Sastanak lidera parlamentarnih partija i predsednika Crne Gore Jakova Milatovića počeo je u Vili Gorica, a na sastanak su stigli  lider opozicionog DPS-a Danijel Živković, lider Socijaldemokrata Damir Šehović i lider GP Ura Dritan Abazović.

Sastanku prisustvuju i lider Hrvatske građanske inicijative (HGI)  Adrijan Vuksanović, Force Genci Nimanbegu, potpredsednik Bošnjačke stranke Jasmin Ćorović i nezavisna poslanica Jevrosima Pejović.

Na sastanak nisu došli predstavnici vladajućeg PES-a, lideri Nove srpske demokratije i Demokratske narodna partija, Andrija Mandić i Milan Knežević, te Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović.

Milatović je lidere parlamentarnih političkih subjekata pozvao na sastanak kako bi ih informisao o zaključcima razgovora koje je imao u Briselu sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom.

Milatović je ranije danas saopštio da će njegova ruka i dalje biti ispružena prema svima koji su spremni da sarađuju u ostvarivanju ključnih državnih ciljeva pa i prema onima koji se ovaj put nisu odazvali na njegov poziv.


 

Ostavite komentar