Vesti > Politika

"KRIVI SU JER NOSE ČASNO PREZIME" Vučević o napadima na Vučićevu porodicu: Nikako i nikada neće moći da ga pobede

Prevario se svako ko misli da pretnjama može oslabiti najjačeg borca za Srbiju

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

04/10/2024 > 18:57

podeli vest:

"KRIVI SU JER NOSE ČASNO PREZIME" Vučević o napadima na Vučićevu porodicu: Nikako i nikada neće moći da ga pobede
Foto: Tanjug/Sava Radovanović


Premijer Srbije Miloš Vučević reagovao je na etiketiranje porodice predsednika Srbije Aleksandra Vučića kojoj opoziciona struja, po oprobanoj matrici, uporno crta metu na čelu. 

- Đilas i Kokanović juče najavljuju nasilje, a njihovi poslušnici i sledbenici danas na društvenim mrežama crtaju mete na čelu predsednika Vučića i njegove porodice. Za šta su im krivi Anđelko, Andrej i Danilo? Zato što nose časno prezime Vučić? Zato što ne kriju koliko vole svoj narod i svoju Srbiji, i što su hrabri i požrtvovani kao njihov sin, odnosno, brat i otac- naš predsednik Aleksandar Vučić? Osim teških kompleksa koje gore pomenuti imaju zbog Aleksandra Vučića jer nikako i nikada neće moći da ga pobede, oni opet pozivaju na nasilje i njegovu likvidaciju.

 

 

- Svejedno je da li to rade lično ili šalju jasne signale pa onda “internet egzekutori” nastupaju, ali nema razlike između njih i mafijaških bosova koji su spremali likvidaciju našeg predsednika. Ja očekujem od nadležnih državnih organa da efikasno otkriju i procesuiraju izvršioce i nalogodavce pretnji na društvenoj mreži TikTok kojima se ugrožava bezbednost predsednika Republike i najbližih članova njegove porodice - istakao je Vučević i dodao:

- A prevario se svako ko je i pomislio da bilo kakvim pretnjama može da oslabi ili ućutka najjačeg borca za Srbiju, našeg predsednika Aleksandra Vučića! Taj film neće gledati!

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar