Vesti > Region

Lepa MILENA ukrala PAŽNJU birača: Evo kako izgleda nova PRVA DAMA Crne Gore

U drugom krugu predsedničkih izbora Jakov Milatović pobedio Mila Đukanovića

Izvor: K1info

02/04/2023 > 23:01

podeli vest:

Lepa MILENA ukrala PAŽNJU birača: Evo kako izgleda nova PRVA DAMA Crne Gore
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


Danas je u Crnoj Gori održan drugi krug predsedničkih izbora, u kojem je kandidat Pokreta Evropa sad (PES), Jakov Milatović, pobedio, Mila Đukanovića, kandidata DPS i dosadašnjeg predsednika ove države. 

Centar za monitoring i istraživanje (CeMI) saopštio je da, na osnovu više od 90 odsto obrađenog materijala, Milatović ima 60,1 odsto glasova, a Đukanović 39,9, pa je, u skladu s tim, proglasio Milatovića za novog predsednika Crne Gore.

Kao i u prvom krugu izbora, Milatović je na glasanje došao u društvu supruge Milene, koja je i ovog puta plenila elegancijom i lepotom. Nasmejana, i uverena u pobedu kao i njen suprug, Milena je zajedno s njim pozirala fotoreporterima u Podgorici.

O privatnom životu Jakova Milatovića, bar do sada, nije bilo previše podataka - ali se nešto ipak zna. Uoči lokalnih izbora prošle godine, Milatović je u medijima predstavljen kao čovek "bez mrlje u karijeri i životu", pristojan i porodičan čovek, koji potiče iz familije koja je i po ocu i po majci poznata samo po dobru.

Za njega kažu da je radan i neumoran, posvećen otac ćerki Sare i Ane i sina Davida, brižan suprug, pažljiv sin i brat.

Milatovića ne viđamo često sa porodicom u javnosti. Međutim, u periodu dok je bio ministar u vladi nekadašnjeg premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića, uslikan je sa suprugom i decom na jednom javnom događaju krajem 2021. godine.

Ipak, nije bio “glavna zvezda” na događaju koji je organizovan u tržnom centru Delta city, jer su mu šou ukrala, niko drugi, do njegova deca.

Pogledajte foto-galeriju sa prvog kruga predsedničkih izbora u Crnoj Gori

Dok je držao govor, mališani su se iza govornice igrali, a u jednom trenutku i zagrlili, što je izazvalo opšte oduševljenje posetilaca.

Ministar je fotografiju sa svojom decom objavio i na zvaničnim profilima na društvenim mrežama, a tokom svog radnog zadatka bio je i u društvu svoje supruge.

Imovinska karta Milatovića

Po podacima iz imovinskog kartona iz 2021. godine, Milatović je vlasnik stana od 46 kvadratnih metara koji je kupio. Sa suprugom Milenom Milatović suvlasnik je i stana od 68 kvadratnih metara.

Milatović u penzionom fondu ima 85.000 evra, a na tekućem računu 7.000 evra. Milatovićeva supruga na tekućem računu drži nešto više od 3.000 evra, a u decembru je zaradila 909 evra.

Milatović, koji je i vlasnik automobila „reno megan“ iz 2012. godine, ima stambeni kredit od 70.500 evra koji vraća u ratama od po 452 evra mesečno.

 

Ostavite komentar