Vesti > Region

Šta se to DEŠAVA u Crnoj Gori? Digla se policija, sve se PRETRESA!

Akcija Sektora za borbu protiv kriminala i svih policijskih regionalnih centara

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

11/07/2024 > 20:38

podeli vest:

Šta se to DEŠAVA u Crnoj Gori? Digla se policija, sve se PRETRESA!
Foto: Shutterstock


U akciji Sektora za borbu protiv kriminala i svih policijskih regionalnih centara pretresa se više operativno interesantnih i sa njima povezanih osoba, saznaju nezvanično Vijesti.

Prema istim informacijama najviše pretresa urađeno je u Kotoru, a policajci su proveravali osobe povezane sa dve tamošnje organizovane kriminalne grupe - škaljarskom i kavačkom.

Izvor iz Uprave policije objasnio je da su u pitanju represivno-preventivne mere.

Iz Uprave policije je saopšteno da su izvršeni pretrese na 20 lokacija u Crnoj Gori u cilju pronalaska međunarodno traženih osoba, kao i pronalaska predmeta i tragova koji potiču iz krivičnih dela.

"Tom prilikom su pronađena tri pištolja, više od 100 komada municije, oduzeta vozila, kao i akcizna roba. U primarnom fokusu sprovedene su aktivnosti u odnosu na članove visokorizičnih kriminalnih grupa, operativno interesantnih i sa njima povezanih osoba, a sve u cilju stvaranja povoljnog bezbednosnog ambijenta u državi. Službenici crnogorske policije će nastaviti pojačane aktivnosti naročito prema ovim kategorijama osoba bez izuzetka s ciljem beskompromisnog suzbijanja kriminala i očuvanja stabilnosti i sigurnosti društva", navodi se u saopštenju policije.

Ostavite komentar