Vesti > Region

PRVE SLIKE sa mesta MASAKRA u Hrvatskoj! BIVŠI POLICAJAC pucao po STARAČKOM DOMU, svedoci ispričali ŠOK DETALJE (FOTO)

Jedna meštanka otkrila je da je ubica nakon što je usmrtio petoro ljudi otišao u kafić i rekao "sad sam ih sve ukokao"

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

22/07/2024 > 13:51

podeli vest:

PRVE SLIKE sa mesta MASAKRA u Hrvatskoj! BIVŠI POLICAJAC pucao po STARAČKOM DOMU, svedoci ispričali ŠOK DETALJE (FOTO)
Masakr u Hrvatskoj - Foto: Facebook printscreen/HITNA UŽIVO 194


Ubica, koji je danas u Domu za stare u Daruvaru ubio pet i ranio nekoliko osoba je, kako su ranije javili hrvatski mediji, upao u Dom za stare i pucajući iz pištolja ubio majku, štićenike Doma, ali i zaposlene. 

Šefica pakračke bolnice rekla je za "24sata" da je u njenu bolnicu primljeno sedam pacijenata. Od toga pet osoba ima teške telesne povrede.

Ubica je uhapšen u kafiću Daruvarac, a hrvatski mediji pišu da je u pitanju penzionisani vojni policajac D.K. (51) i da mu je majka bila štićenica doma.

Gradom Daruvarom odzvanjaju sirene svih mogućih hitnih službi. 

- Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska je danas, 22. jula, u 10,10 sati primila dojavu da je muška osoba upotrebom vatrenog oružja usmrtila i ranila više osoba u domu za starije i nemoćne osobe. Osoba koja se dovodi u vezu sa počinjenim zločinom je pod nadzorom policije. Na mestu događaja sledi uviđaj kojim rukovodi zamenica županijskog državnog tužilaštva u Bjelovaru - navode iz PU bjelovarsko-bilogorske. 

Svedoci u Daruvaru ispričali su šta su videli i čuli. 

- Ne znam šta se tačno dogodilo. U tom momentu bila 80 metara dalje, išla sam peške ulicom i čula pucnjeve. Mislila sam prvo da su to nekakvi radovi - rekla je komšinica za "24sata.hr" dodajući da su se ti "pucnjevi" čuli u razmaku od minutu do dve. 

- Rekao mi je drugi sused da je ubica otišao u kafić u blizini i rekao "sad sam ih sve ukokao" - dodala je.

Meštani grada su u šoku. Za ubicu kaže da je u pedesetim godinama, da je bio poznat u okolini, ali ne i zašto je počinio ovaj zločin. Navodno je reč o hrvatskom branitelju koji se kretao uz pomoć štaka.

Ostavite komentar