Vesti > Region

Odloženo PRVO SUĐENJE ZA UBISTVO Vanje Gorčevske (14), dva postupka biće spojena u jedan

Osnovni krivični sud u Skoplju je saopštio da će novi datum biti određen naknadno o čemu će stranke blagovremeno biti obaveštene

Izvor: K1info

Autor: Milena Gačević

26/07/2024 > 17:47

podeli vest:

Odloženo PRVO SUĐENJE ZA UBISTVO Vanje Gorčevske (14), dva postupka biće spojena u jedan
Foto: Facebook printscreen/Pixabay


U Skoplju je odložen početak suđenja osumnjičenom Ljupču Palevskom za otmicu i ubistvo 14-godišnje Vanje Gorčevske i 74-godišnjeg Panča Žežovskog, koje je trebalo da bude održano 30. jula.

Sud je, naime, prihvatio predlog o spajanju dva postupka pa će na narednom ročistu u sudnici osim Palevskog sedeti i četvorica saizvršilaca optuženih za dvostruko ubistvo.

Foto: Shutterstock/Pixabay/Facebook Printscreen

 

Osnovni krivični sud u Skoplju je saopštio da će novi datum biti određen naknadno o čemu će stranke blagovremeno biti obaveštene, preneli su skopski mediji.

Vest o ubistvu 14-godišnje devojčice Vanje potresla je region početkom decembra 2023. tim pre što je u sve umešan njen otac!

Građevinski preduzetnik iz Skoplja Lj.P.koji je osumnjičen da je bio naručilac ubistva 14-godišnje Vanje Gorčevske, krajem 2023. je priveden u Hrvatskoj, a kako se saznaje, on je pre nekoliko godina takođe bio privođen i u Srbiji po hrvatskoj poternici.

Poznati biznismen i politički aktivista Lj. P. priveden je 2019. godine u septembru u Beogradu, u trenutku kada je hteo da se ukrca u avion i otputuje za Moskvu.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar