Vesti > Region

Jakov Milatović RASPISAO IZBORE u Podgorici: Evo kog datuma će se održati

On je svim učesnicima predstojećeg izbornog procesa poželeo uspešnu i fer kampanju

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

27/07/2024 > 13:52

podeli vest:

Jakov Milatović RASPISAO IZBORE u Podgorici: Evo kog datuma će se održati
Foto: printscreen youtube/predsjednikcrnegore


Predsednik Crne Gore Jakov Milatović raspisao je izbore za odbornike u Skupštini Podgorice za 29. septembar ove  godine.

- U skladu sa zakonskim obavezama i utvrđenim rokovima, raspisao sam izbore za odbornike u Skupštini Glavnog grada Podgorica. Prilikom određivanja datuma izbora, pored zakonskih rokova, u vidu sam imao razloge racionalnosti i činjenicu da će istog dana biti održani izbori za odbornike u Skupštini opštine Kotor - naveo je Milatović, saopšteno je iz njegovog kabineta.

Milatović je svim učesnicima predstojećeg izbornog procesa poželeo uspešnu i fer kampanju, a građanima Podgorice da dobiju vlast koja će osigurati dinamičan razvoj glavnog grada.

Da podsetimo, predsednik Demokratske narodne partije Milan Knežević reagovao je na notu Hrvatske kojom su Andrija Mandić, Aleksa Bečić i on proglašeni nepoželjnima nakon izglasavanja Rezolucije o genocidu u Jasenovcu u Skupštini Crne Gore, porukom da "izgleda da su ustaše i nacisti pobedili".

- Znači moj đed Milan, po kome nosim ime zalud je poginuo na Đurđevdan 1945. oslobađajući Karlovac od ustaša i nacista. Izgleda su oni pobedili, a mi izgubili - napisao je Knežević na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar