Vesti > Region

Velika akcija POLICIJE u KOMŠILUKU! Uhapšeno više osoba, sumnja se u KRIVIČNA DELA protiv pravosuđa

Kako javlja Index.hr o hapšenjima se oglasila i policija

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

30/09/2024 > 10:14

podeli vest:

Velika akcija POLICIJE u KOMŠILUKU! Uhapšeno više osoba, sumnja se u KRIVIČNA DELA protiv pravosuđa
Foto: Shutterstock


Tokom kriminalističke istrage koju po nalogu USKOK-a provodi Policijska uprava splitsko-dalmatinska, sprovedena su hapšenja i sprovođenja hitnih dokaznih radnji objavio je USKOK.

- Navedene radnje sprovode se na području Splitsko-dalmatinske županije u odnosu na više osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile krivična dela protiv pravosuđa. USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenih doneti odluku o daljem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravovremeno obavestiti javnost - dodali su.

Kako javlja Index.hr o hapšenjima se oglasila i policija.

- Policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske, Službe organiziranog kriminaliteta u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala (USKOK), započeli su rano jutros realizaciju kriminalističke istrage zbog sumnje u izvršenje krivičnih dela protiv pravosuđa.

- Istragom je obuhvaćeno više osoba. Tokom dana sprovodiće se hitne dokazne radnje, a po okončanju istrage Policijska uprava podneće krivičnu prijavu Kancelariji za suzbijanje korupcije i organizovanog kriminala - objavila je policija.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar