Vesti > Region

O Miljanu Popoviću od jutros priča cela CRNA GORA! "Za mene nisu glasali ni moji iz kuće!"

Njegova izjava izazvala je brojne urnebesne komentrare o kojima se priča kod komšija

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

30/09/2024 > 14:00

podeli vest:

O Miljanu Popoviću od jutros priča cela CRNA GORA! "Za mene nisu glasali ni moji iz kuće!"
Foto: Instagram/miljanpop0vic


Posle jučerašnjih lokalnih izbora u Kotoru niko nema većinu za formiranje vlasti, navode Vijesti i dodaju da Skupština Opštine Kotor ima 33 odbornička mjesta.

Ova situacija donela je tenzije u crnogorskom gradu, ali burnu izbornu noć uspeo je da relaksira Miljan Popović, nosilac liste "Za Kotor" koji se na svom X profilu "pohvalio" da je njegova lista "imala manje glasova nego odbornika" i da za njega nisu glasali ni njegovi iz kuće.

- Kao nosilac liste “Za Kotor” želim da rečem da najveći pobednik kotorskih izbora je Građanska lista “Za Kotor” jer uspeti imati manje glasova nego odbornika je ravno čudu - saopštio je na društvenoj mreži X Miljan Popović.

On je rekao i sledeće:

- Za mene nisu glasali ni moji iz kuće. Čestitam svima i iz srca želim da Kotor krene napred. Ostavite ego iza sebe, izbacite mržnju koju negujete i sednite, popričajte zarad svih građana.. Da živimo bolje i lepše! Ispunjenije. Za Kotor - naglasio je on.

Popovićeva objava izazvala je brojne komentare a o njemu od jutros bruji cela Crna Gora:

- Hahahahaha Svaka čast tvojim ukućanima”, “Uzeli su pare”, "I ja sam isto doživeo sa 19 godina, bukvalno nijedan član familije.Evo sad vidim da ima još neko”, “Ti si za nas pobednik izbora u Kotoru”, "Ko je ova legenda da ga glasam, a i sladak je realno”, neki su od komentara.

Na njegovom Instagramu, uz jednu od fotografija, ovako je uoči izbora svoje glasače pozivao na birališta...

"Lepotice, 29. septembra imaš priliku da odabereš onog kog si oduvek želela, a da to niko ne zna!

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar