Vesti > Region

DRAMA U TRŽNOM CENTRU: "Satima smo zaglavljeni u liftu, ostajemo bez vazduha, deci je muka..."

Ne znamo koliko ćemo još tu biti, stalno govore pet minuta. Zovemo servis, a oni kažu da je serviser na putu.

Izvor: K1info/Jutarnji.hr

Autor: k1info

14/10/2024 > 07:15

podeli vest:

DRAMA U TRŽNOM CENTRU: "Satima smo zaglavljeni u liftu, ostajemo bez vazduha, deci je muka..."
Foto: Youtube PrintScreen


Prava drama odigrala se tokom vikenda u tržnom centru kada se nekoliko ljudi, među kojima je bilo i dece, satima našlo zaglavljeno u liftu! Jedan od posetilaca tržnog centra snimio je video iz lifta u kom kaže da je prošlo 18 sati, a u liftu je, zajedno s još nekoliko ljudi, bio zaglavljen od 17.10 sati.

- Nikoga živog da pomogne nema, a tu ima i dece. Vazduha nema, kažu nam da ima vazduha kad smo zvali broj servisa, ali uopšte nema. Detetu ovde je već muka. Sramota - kaže ovaj građanin i u snimku poručuje da će tužiti firmu koje je ovlaštena za servis lifta.

 

- Niko ništa ne preduzima, deci je muka već dobrih sat vremena otkako je lift stao. Nije ni meni baš prijatno, vazduha nema... Ne znamo koliko ćemo još tu biti, stalno govore pet minuta. Zovemo servis, a oni kažu da je serviser na putu. A na putu je već jedno sat vremena. Ja mislim da bi serviser morao biti u tržnom centru 0-24, pa ovde ima nekoliko hiljada ljudi, zaključuje čovek koji je zaglavio u liftu. Cela ova drama odigrala se tokom vikenda u zagrebačkom Arena centru. 

Ostavite komentar