Vesti > Srbija

Ministarka Begović posetila Centar izvrsnosti u Kragujevcu

Na sastanku je bilo reči o izgradnji Centara izvrsnosti Univerziteta, naučnoistraživačkim projektima, a jedna od tema bila je i eNauka

Izvor: K1info

25/04/2023 > 15:05

podeli vest:

Ministarka Begović posetila Centar izvrsnosti u Kragujevcu
Foto: Promo


U okviru svoje posete Kragujevcu, delegacija Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija predvođena ministarkom dr Jelenom Begović posetila je Univerzitet u Kragujevcu.

Rektor Univerziteta u Kragujevcu prof. dr Nenad Filipović sastao se juče u prostorijama Rektorata sa dr Jelenom Begović i njenim timom, a sastanku su prisustvovali i članovi Rektorskog kolegijuma Univerziteta u Kragujevcu i dekan Fakulteta medicinskih nauka prof. dr Vladimir Jakovljević.

Foto: Promo

 

Na sastanku je bilo reči o izgradnji Centara izvrsnosti Univerziteta u Kragujevcu, naučnoistraživačkim projektima i daljoj saradnji, a jedna od tema bila je i eNauka.

Nakon susreta sa rektorom, ministarka i članovi njenog tima obišli su gradilište Centara izvrsnosti, gde su i razgovarali sa prorektorom za inovacije i razvoj prof. dr Vladimirom Senićem, kao i sa dekanom Fakulteta medicinskih nauka prof. dr Vladimirom Jakovljevićem.

 

Ostavite komentar