Vesti > Srbija

Masovna TUČA AZILANATA u Sjenici: Trojica privedena, a jedan pobegao kroz prozor toaleta

Građani, ipak dodaju, da tuče u centru za azilante u Sjenici nisu baš retka pojava

Izvor: K1info/RINA

Autor: Anica Ninković

21/07/2024 > 16:00

podeli vest:

Masovna TUČA AZILANATA u Sjenici: Trojica privedena, a jedan pobegao kroz prozor toaleta
Foto: RINA


U privatnom centru za azilante u Sjenici, prema prvim nezvaničnim informacijama sa terena, došlo je do masovne tuče. Na lice mesta odmah je stigla policija koja je privela tri azilanta u službene prostorije.

- Kada su ih priveli u policijsku stanicu, kako smo čuli,  jedan od azilanata pitao je da ode do toaleta. To mu je dozvoljeno, ali je on iskoristio tu priliku i pobegao kroz prozor. Policija intenzivno traga za odbeglim azilantom - rekao je izvor iz Sjenice.

Ova informacija je nezvanična, jer se policija ni u Sjenici ni u Novom Pazaru nije zvanično oglasila povodom ovog slučaja.

Građani, ipak dodaju, da  tuče u centru za azilante u Sjenici nisu baš retka pojava.

- Oni se koškaju i svađaju između sebe, čuli smo da često dođe i do fizičkog obračuna. Međutim, ono što moram da naglasim jeste da sami građani i građanke Sjenice do sada sa tim ljudima baš nikakvih probema nisu imali - rekao je stanovnik Sjenice.

Foto: RINA

 

Da podsetimo, danas je bilo više saobraćajnih nesreća u Srbji. U Rekovcu kod Kragujevca dogodila se nesreća kada je u podrumu jedne zgrade pronađeno telo mladića, M. Lj. (19) koji se popeo na četvrti sprat jedne zgrade i propao kroz svetlarnik u podrum. Tom prilikom poginuo je na licu mesta.

Kako nezvanično saznaju mediji, M. Lj. je najverovatnije bio pod uticajem opojnih droga, a prethodno je bio kod svoje devojke u njenoj kući i nakon što je, kako se sumnja, bez ikakvog razloga udario pesnicom u lice, izleteo je iz njene kuće bez odeće i uputio se prema pomenutoj zgradi gde je i poginuo. 

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar