Vesti > Srbija

Detalji filmske potere na Novom Beogradu: Bežali MOMCI SA POTERNICA, policija ispalila 3 HICA

Incident se dogodio danas oko 15.55 sati

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Anica Ninković

21/07/2024 > 17:49

podeli vest:

Detalji filmske potere na Novom Beogradu: Bežali MOMCI SA POTERNICA, policija ispalila 3 HICA
policijska kola u Srbiji - Foto: Shutterstock


Danas oko 15.45 sati na Novom Beogradu policijski službenici uočili su vozilo Fiat panda, PA-205-JK, u kojem su se nalazila tri lica, a koje se nije zaustavilo na njihov znak, već je nastavilo kretanje prema policijskim službenicima, pri čemu su isti iz službenih pištolja u znak upozorenja u zemlju ispalili tri projektila

Nakon kraće potrage i koordiniranim radom od strane IJ-92, vozilo je zaustavljeno na raskrsnici Bulevara umetnosti i Nikole Tesle.

U vozilu su zatečeni Nikolić Aleksandar (25), Kaskatinović Albert (29) (za obojicom su raspisane poternice) i Cvetić Rastko (24) (za kojim je raspisana potraga PS Zvezdara).

Lica sa vozilom dovedena u PS Novi Beograd.

Da podsetimo, u Ulici Španskih boraca policijska patrola pokušala je da zaustavi vozilo marke fiat panda, pri čemu se ono dalo u beg, a patrola u poteru.

Prilikom potere, druga patrola je prateći radio vezu blokirala raskrsnicu Bulevar Mihajla Pupina i Aleksinačkih rudara i tom prilikom je vozilo i uočila.

Nakon toga, policajci su izašli i krenuli ka vozilu, a vozilo kretalo ka njima, zbog čega su službenici upotrebili vatreno oružje, ispalivši tri hica na bezbedan način, u travnatu površinu, na delu gde nije bilo građana.

Kada su čuli hice, vozilo je promenilo pravac kretanja, prešlo u suprotan smer i sudarilo se, a potom su ga policijski službenici i zaustavili.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar