Vesti > Srbija

DVOJICA UHAPŠENIH u Kosovskoj Mitrovici PUŠTENI NA SLOBODU! Evo šta je "zasmetalo" KURTIJU

Oni su privedeni zbog duvanja u pištaljke u vreme dok je severnom delu Kosovske Mitrovice boravio Aljbin Kurti

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

10/09/2024 > 17:44

podeli vest:

DVOJICA UHAPŠENIH u Kosovskoj Mitrovici PUŠTENI NA SLOBODU! Evo šta je "zasmetalo" KURTIJU
Foto: Youtube PrintScreen/KoSSev - Kosovo Sever Portal


Predsednik i potpredsednik Srpske demokratije Aleksandar Arsenijević i Ivan Orlović koji su danas privedeni u severnom delu Kosovske Mitrovice zbog navodnog remećenja javnog reda i mira, pušteni su nakon izrečene kazne, javlja dopisnik Tanjuga.

Oni su privedeni zbog duvanja u pištaljke u vreme dok je severnom delu Kosovske Mitrovice u pratnji velikog broj pripadnika tzv. kosovske policije boravio premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti, zajedno sa tzv. ministrima unutrašnjih poslova i lokalne samouprave Đeljaljom Svećljom i Aljbertom Krasnićijem.

Nakon hapšenja Arsenijevića i Orlovića ispred policijske stanice u severnom delu Kosovske Mitrovice okupili su se članovi Srpske demokratije i građani koji su duvajući u pištaljke izrazili svoje nezadovoljstvo zahtevajući njihovo oslobađanje, ali i puštanje na slobodu četvorice uhapšenih srpskih mladića.

Kako je navedeno, njima je određen pritvor do 48 sati, a na teret im se stavlja navodni napad na službeno lice u vršenju dužnosti.

BONUS VIDEO 

Ostavite komentar