Vesti > Srbija

Vučić sa predsednikom UAE u Beogradu na vodi: "Sa šeikom bin Zajedom delio sam istu viziju" (FOTO)

Predsednik je na svom nalogu na Instagramu napisao da sporazum sa UAE za Srbiju predstavlja ogroman uspeh

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

05/10/2024 > 15:09

podeli vest:

Vučić sa predsednikom UAE u Beogradu na vodi: "Sa šeikom bin Zajedom delio sam istu viziju" (FOTO)
Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ nr


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa predsednikom Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) šeikom Mohamedom bin Zajed al Nahjanom prošetao je danas naseljem Beograd na vodi, i tom prilikom naveo da prave "nove, još veće planove".

- Sa šeikom bin Zajedom delio sam istu viziju i bio najponosniji na svetu kada je taj smeli san postao stvarnost. Sada mu pokazujem kako se Beograd na vodi razvija i živi, postajući sve veći i lepši, kao srce naše kosmopolitske prestonice, čiji dinamični razvoj, energični puls i poseban šarm, daju snagu celoj Srbiji - napisao je Vučić na Instagramu.

Dodao je da sa sagovornikom daleko od gradske vreve i užurbanosti, pravi "nove, još veće planove, dok ucrtavaju nove puteve vrtoglavog razvoja Srbije, koji će doneti nezamislive stvari našoj zemlji i građanima".

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) Mohamed bin Zajed al Nahjan prisustvovali su danas potpisivanju Sveobuhvatnog sporazuma o ekonomskom partnerstvu između Vlade Srbije i Vlade Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Vučić je na svom nalogu na Instagramu napisao da taj sporazum za Srbiju predstavlja ogroman uspeh, ali i veliku odgovornost.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar