Vesti > Svet

TRAGEDIJA U GRČKOJ: U stravičnoj saobraćajnoj nesreći stradala beba i devojčica, auto potpuno smrskan!

Nije poznat razlog zbog čega je vozač kamiona izgubio kontrolu nad vozilom

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

26/07/2024 > 20:01

podeli vest:

TRAGEDIJA U GRČKOJ: U stravičnoj saobraćajnoj nesreći stradala beba i devojčica, auto potpuno smrskan!
Foto: K1info/Shutterstock


Teška tragedija dogodila se u petak popodne na auto-putu Pirgos - Kiparisija, kod Mesinije u Grčkoj, kada su u saobraćajnoj nesreći poginule četiri osobe, uključujući 12-mesečnu bebu i 13-godišnju devojčicu, koje su bile u dva automobila, piše Protothema.

Prema prvim informacijama do nesreće je došlo kada je vozač kamiona izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suprotnu traku. Tom prilikom udario je u tri automobila.

Nema saznanja iz kog razloga je vozač izgubio kontrolu nad svojim vozilom.

Kamion je zapravo bukvalno istopio dva vozila koja su učestvovala u nesreći. Vatrogasne službe, sa 12 vatrogasaca su izvlačile žrtve.

Prema informacijama, u prvom putničkom automobilu koji se sudario sa kamionom bila je porodica koja živi u inostranstvu i otputovala je u Nafplio da vidi rođake i zbog odmora na Peloponezu. U njemu su pronađeni mrtvi 38-godišnji otac i 12-mesečna ćerka, a povređeni su 38-godišnja majka i njihov šestogodišnji sin, koji su prebačeni u bolnicu u Patrasu.

Kako je navedeno, iz drugog automobila izvučeni su muškarac (50) i devojčica (13).

Povređeni su i 25-godišnji muškarac koji je intubiran u Kalamati, 39-godišnji vozač kamiona i 61-godišnji muškarac, obojica su na lečenju u bolnici Kiparisija.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar