Vesti > Svet

UPUCAN SRBIN U FABRICI! Stravična OSVETA RADNIKA - ima MRTVIH, a razlog je BIZARAN

Muškarac je uzeo kalašnjikov i počeo da puca, jer je dobio otkaz

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

02/10/2024 > 20:37

podeli vest:

UPUCAN SRBIN U FABRICI! Stravična OSVETA RADNIKA - ima MRTVIH, a razlog je BIZARAN
Foto: Shutterstock


Stravična pucnjava dogodila se u Jordanu, u gradu Akaba kada je ubijen jedan Britanac, a ranjena dvojica, među kojima je i Srbin.

Kako je događaj predočila policija, maskirani muškarac upao je u ponedeljak u jednu fabriku i zapucao iz kalašnjikova. Tom prilikom upucao je direktora fabrike, koji je ubrzo preminuo od zadobijenih povreda. Srbin i Jordanac, koji su povređeni u napadu prebačeni su u bolnicu.

Osumnjičeni za masakr je uhapšen, nakon što ga je policija pronašla, a motiv ovog stravičnog zločina je osveta zbog otkaza koji je nedavno dobio.

Zločin se dogodio u posebnoj ekonomskoj zoni Akaba u Jordanu, koja je centar slobodne zone za razne industrije, uključujući hemijsku i logističku, i gde se neki radnici navodno suočavaju s teškim uslovima rada. 

Policija je saopštila da je osumnjičeni, poreklom iz Karaka u južnom Jordanu, navodno izveo napad nakon što je otpušten s posla pre nekoliko nedelja. Nju Arab je kako bi potvrdio ove tvrdnje kontaktirao je britansku ambasadu u Ammanu za komentar, piše New Arab.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar