Vesti > Svet

Tragična SMRT mlade TAMARE ujedinila Srbe: Sakuplja se NOVAC za transport njenog tela iz Njujorka

Devojka iz Srbije izgubila je život u saobraćajnoj nesreći u Americi

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

15/10/2024 > 09:49

podeli vest:

Tragična SMRT mlade TAMARE ujedinila Srbe: Sakuplja se NOVAC za transport njenog tela iz Njujorka
Foto: Instagram/tamara_lapadatovic


U nedelju, 13. oktobra, Srbiju je zadesila tužna vest o smrti Tamare Lapadatović koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u Njujorku.

Ova tragedija ostavila je porodicu i prijatelje u neverici i tuzi, ali i pokrenula lanac solidarnosti i podrške kako bi se obezbedila pomoć u transportu njenog tela iz SAD u Srbiju.

U ovom teškom trenutku, najbliži Tamare Lapadatović su se obratili javnosti putem platforme GoFundMe, gde su pokrenuli kampanju za prikupljanje sredstava kako bi se obezbedio transport njenog tela iz SAD u Srbiju. 

- Ova akcija prikupljanja sredstava namenjena je Tamari Lapadatović, koja je tragično izgubila život u Njujorku u nedelju, 13. oktobra. Bila je duša, uvek je zračila pozitivnošću i toplinom. Od preseljenja u Njujork 2017. donosila je radost svima oko sebe, suočavajući se sa životom sa osmehom i nepokolebljivom dobrotom. Bila je voljena sestra, ćerka i prijateljica. U ovom teškom trenutku, prikupljamo sredstva da pomognemo u transportu njenog tela iz SAD u Srbiju i da podržimo njenu ožalošćenu porodicu. Svaki doprinos, bez obzira koliki, će napraviti razliku. Hvala vam na ljubaznosti i velikodušnosti - navodi se na stranici GoFundMe.

 

Mnogi su se odazvali i apelu za pomoć u transportu tela, pokazujući solidarnost i spremnost da pruže podršku u ovim teškim trenucima.

Ostavite komentar