Vesti > Hronika

OPŠTI HAOS NA ZLATIBORU! Na dečjem fudbalskom turniru izbila TUČA RODITELJA - mališanima pokazivali DVOGLAVOG ORLA

Incident je nastao između roditelja iz Crne Gore i Rusije

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Kristina Jokić

30/04/2024 > 15:24

podeli vest:

OPŠTI HAOS NA ZLATIBORU! Na dečjem fudbalskom turniru izbila TUČA RODITELJA - mališanima pokazivali DVOGLAVOG ORLA
Foto: Shutterstock


Međunarodni dečiji turnir u fudbalu "Zlatibor kup" na kom učestvuju deca od 2010. do 2017. godišta i koji je najveći tog tipa u Srbiji obeležio je jeziv incident. Zbog bahatih roditelja koji su se potukli jedno dete je čak završilo sa povredom glave.

- Izbila je tuča koju su izazvali roditelji dece iz kluba "Stari aerodrom" iz Podgorice, konkretno sa Rusima iz kluba "Integral" Moskva. Ovo nije prvi put da prave incidente, i u Beogradu su pravili probleme - priča zabrinuta majka.

Sve je počelo, ističe majka jednog deteta koje je takođe bilo na ovom fudbalskom turniru, kada je klub iz Rusije počeo da vodi.

- Kada su Rusi dali drugi gol roditelji dece iz kluba "Stari aerodrom" su decu počeli da gađaju flašama, a trener je pošao da napada sudiju, hteo je da ga bije. Roditelji dece iz ovog podgoričkog kluba nasrnuli su na roditelje dece iz Rusije! To je zaista bilo strašno - nastavlja ova majka, i dodaje da je povrede glave zadobilo dete od 11 godina.

Prema njenim rečima, pokazivali su "dvoglavog orla" timovima iz Srbije, čak je i van terena bilo koškanja i psovanja sa FK "Mačva" iz Šapca.

- Oni su sigurno diskvalifikovani jer nisu primili medalju. To su sve mala deca, oni bi trebalo tu da se druže i stiču nove prijatelje, a ne da budu izloženi bilo kakvom nasilju i ponašanju koje je grozno - zaključuje ova majka.

Ostavite komentar