Kultura i umetnost > Film/Serija

METJU BRODERIK priznaje da njegovo FILMSKO NASLEĐE može da se sažme u DVE REČI - Feris Bjuler

Glumac će se pojaviti na sceni londoskog Vest Enda zajedno sa svojom suprugom Sarom Džesikom Parker u adaptaciji "Plaza Suite" Nila Sajmona

Izvor: K1info

06/08/2023 > 17:21

podeli vest:

METJU BRODERIK priznaje da njegovo FILMSKO NASLEĐE može da se sažme u DVE REČI - Feris Bjuler
Foto: Tanjug/Evan Agostini/Invision/AP


Metju Broderik uživa u karijeri koja traje četiri decenije, igrajući na filmu, televiziji i u pozorištu, ali prihvata da će njegovo nasleđe uvek biti "Feris Bueler".

Zvezda nove Netflixove drame "Painkiller", u kojoj igra Ričarda Saklera, bivšeg predsednika farmaceutske kompanije Purdu Pharma, rekao je britanskom listu Guardian:

- Šta je moje nasleđe? Pa, ja sam Feris Bjuler, pretpostavljam. Moram to da prihvatim. I sviđa mi se. Pomirio sam se sa tim.

Broderik je snimio hit film 1986. godine koji je napisao i režirao Džon Hjuz, a o svojoj karijeri je rekao:

- Ljudi su me povezivali sa ulogama mlađih osoba, ali ja sam želeo da se naviknu na činjenicu da imam bore. Devedesete su bile teške. Mnogo uspona i padova. Ali neprestano sam pokušavao da se održim, da ostanem srcem u tome, nadajući se da će me to zadržati u igri - rekao je Broderik i dodao:

- Oduvek sam želeo da imam dugu karijeru. Prošlo je 40 godina, pretpostavljam da sam nešto ipak uradio kako treba.

Pored uloge u ostvarenju "Painkiller", Broderik će se pojaviti na sceni londoskog Vest Enda zajedno sa svojom suprugom Sarom Džesikom Parker u adaptaciji "Plaza Suite" Nila Sajmona. Broderik se ovome izuzetno raduje posle svog prošlogodišnjeg debija na Brodveju.

On je za izrazio zadovoljstvo što će nastupiti sa svojom suprugom:

- Zaista joj se divim. Pored toga što je volim, obožavam i njenu glumu. Sara je karijeru započela u pozorištu i odlična je pred publikom.

Ostavite komentar