Kultura i umetnost > Film/Serija

Bio je dečija zvezda ULTRAPOPULARNE SERIJE, a danas je NAZIVA "PRLJAVŠTINOM"

Iako je godinama bio najplaćenija dečija zvezda, mali Džejk Harper nema nimalo lepo mišljenje o seriji koja ga je proslavila

Autor: K1info/index.hr

10/10/2022 > 12:06

podeli vest:

Bio je dečija zvezda ULTRAPOPULARNE SERIJE, a danas je NAZIVA "PRLJAVŠTINOM"
Foto: Youtube PrintScreen


Zvezda serije "Dva i po muškarca" Engus Tarner Džons (28) postao je slavan kao dete kada je u humorističkoj seriji uz Čarlija Šina i Džona Krajera glumio malog Džejka Harpera.

U spomenutoj hit seriji glumio je nećaka Čarlija Šina, a poznat je i po ulogama u filmovima "Džordž iz džungle 2", "Raspad sistema", "Početnik" i "Simpatico", gde se pojavio uz Šeron Stoun i Nika Noltija. Ali od 2016. nije se pojavio ni u jednom filmu ili seriji.

Od 2012., kada je napustio sitkom koji ga je proslavio i time šokirao obožavaoce, ne želi da ga povezuju sa serijom koja ga je proslavila. Štaviše, seriju "Dva i po muškarca" sada naziva "prljavštinom" koja se ne poklapa sa njegovim verskim načelima i pozvao je fanove da je ne gledaju.

- Glumio sam u toj seriji, ali sada više ne želim da budem deo nje. Molim vas, prestanite da je gledate i da punite glavu smećem. Da znate kakve posledice ima za vaš mozak, verujte da biste odmah prestali da je gledate - izjavio je za medije glumac koji danas izgleda neprepoznatljivo.

Na vrhuncu svoje karijere, Džons je godinama bio najplaćenija dečija televizijska zvezda, zarađujući oko 300.000 dolara po epizodi do 2012., kada je napustio seriju zbog verskih uverenja, pošto je ponovo otkrio svoju hrišćansku veru.

Iako se nada povratku u glumačke vode, želi da mu se to dogodi pod određenim uslovima, kako bi sve bilo u skladu sa njegovim hrišćanskim verovanjima, obzirom da je uključen i u razne verske organizacije.

 

 

 

Ostavite komentar