Kultura i umetnost > Film/Serija

VIKTORU SAVIĆU ISPUNJEN DEČAČKI SAN! Otvorio je dušu i progovorio o svemu što je bilo u Napolju

Viktor Savić nagrađen na festivalu „Iskija global“ u Napulju dobio nagradu „Zvezda u usponu"

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

10/07/2024 > 16:24

podeli vest:

VIKTORU SAVIĆU ISPUNJEN DEČAČKI SAN! Otvorio je dušu i progovorio o svemu što je bilo u Napolju
Foto: K1 televizija


Glumac Viktor Savić nedavno je na festivalu „Iskija global“ u Napulju dobio nagradu „Zvezda u usponu“ a o tome, i ostalim uspesima u karijeri govorio je u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji.

- Kad ulažeš trud i napor, to se na kraju, na ovaj ili onaj način isplati. Tako da je bilo očekivano da će film „Megdan: Između vode i vatre“ postići neki uspeh. Ovo je prvi stepenik i već je napravio neočekivano veliki uspeh – rekao je Viktor Savić.

Foto: K1 televizija

 

Savić je ispričao da se dugo i predano pripremao za ulogu u filmu „Megdan: Između vode i vatre“.

- Lik kog ja igram je krenuo iz vaterpola i onda mu se desio neki tragični događaj, zbog kog je morao da napusti vaterpolo. Ali sve vreme ima neki odnos prema tome i skuplja novac za taj klub koji se lagano raspada i u međuvremenu radi kao obezbeđenje u klubu i kreću borbe da bi zaradio pare za taj vaterpolo klub – otkrio je Viktor.

Nagrada za „Zvezdu u usponu“ Vikotru znači mnogo jer je upravo ova uloga ostavrenje onog o čemu je maštao.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

 

- Ne patim od nagrada, ali kao neko priznanje, drago mi je da se to desilo negde tamo zato što znamo kako to naši ljudi gledaju, odmah je sad to nešto drugačije. S druge strane, drago mi je da se to desilo baš za ovaj film jer sam se posvetio i baš ušao u pripreme i snimanje jer je to što sam ja maštao kao klinac – da budem glumac u takvom nekom filmu. To mi je bila želja i na kraju sam uradio takav film i dobio priznanje za taj film. Tek kreće promocija tok filma, idemo na Sarajevo Film festival, pa nna Niški festival i onda će biti u Beogradu premijera – rekao je Viktor Savić u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji.

Ostavite komentar