Kultura i umetnost > Film/Serija

Izašao trejler za 2. sezonu serije "GOSPODAR PRSTENOVA: Prstenovi moći"! U jednom danu imao više od 2,8 miliona pregleda

Čarli Viker, koji tumači ulogu ovog antagoniste, istaknut je i na posteru nove sezone

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

30/07/2024 > 22:22

podeli vest:

Izašao trejler za 2. sezonu serije "GOSPODAR PRSTENOVA: Prstenovi moći"! U jednom danu imao više od 2,8 miliona pregleda
Foto: Youtube PrintScreen/Prime Video


Fanovi Tolkinovog sveta ponovo će otići u Srednju zemlju, jer serija "Gospodar prstenova: Prstenovi moći" ("The Lord of the Rings: The Rings of Power") dobija svoju drugu sezonu. Ona će početi da se emitovatuje od 29. avgusta na Amazonovoj platformi Prime. Objavljen je trejler, a poznata je i radnja.

- Sauron se vratio. Izbačen od Galadrijele, bez vojske ili saveznika, tamni gospodar sada mora da se osloni na sopstvenu lukavstvo da ponovo izgradi svoju snagu i nadgleda stvaranje Prstenova moći, što će mu omogućiti da sve narode Srednje zemlje poveže sa svojom zlokobnom voljom. Nadovezujući se na epski obim i ambiciju 1. sezone, druga sezona Amazonove serije "Gospodar prstenova: Prstenovi moći" uranja čak i svoje najomiljenije i najranjivije likove u rastuću plimu tame, izazivajući svakog da pronađe svoje mesto u svetu koji je sve više na ivici nesreće. Vilenjaci i patuljci, orci i ljudi, čarobnjaci... kako su prijateljstva zategnuta i kraljevstva počinju da se lome, snage dobre volje bore se sve hrabrije da zadrže ono što im je najvažnije... jedni druge - navodi se u opisu.

Iako trejler traje manje od dva minuta, deluje da će se ova sezona koncentrisati upravo na Saurona čiji je identitet otkriven na kraju prvog serijala.

Čarli Viker, koji tumači ulogu ovog antagoniste, istaknut je i na posteru nove sezone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prime Video (@primevideo)

Trejler za drugu sezonu “Prstenova moći” u jednom je danu skupio više od 2,8 miliona pregleda, a komentari su većinom pozitivni. No, dio gledalaca i dalje je skeptičan jer ih je razočarala prva sezona.

U emisiji takođe glume Morfid Klark kao Galadrijel, Robert Aramajo kao Elrond, Ovejn Artur kao princ Durin, Bendžamin Voker kao Gil-galad i mnogi drugi.

Podsetimo, prva sezona koštala je oko 700 miliona dolara, u šta su bila uključen i prava Tolkinove zaostavštine.

Sezonu od osam epizoda pratilo je preko 100 miliona gledalaca od premijere u septembru 2022. godine do decembra te godine, i bila je najgledanija u tom periodu na Amazon Prime.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar