Kultura i umetnost > Knjige

OVO JE CEO SVET ČEKAO! Donald i Melanija Tramp će odvojeno objaviti SVOJE ISTINE - U DVE RAZLIČITE KNJIGE

Objavili su da će nove knjige izdate odvojeno jedno od drugoga,a promovisaće ih različite izdavačke kuće

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

26/07/2024 > 12:41

podeli vest:

OVO JE CEO SVET ČEKAO! Donald i Melanija Tramp će odvojeno objaviti SVOJE ISTINE - U DVE RAZLIČITE KNJIGE
Foto: Tanjug AP


Republikanski predsednički kandidat i bivši predsednik SAD Donald Tramp i bivša prva dama Melanija Tramp najavili su da će objaviti nove knjige odvojeno jedno od drugoga koje će promovisati različite izdavačke kuće.

Tramp je objavio dve knjige otkako je napustio Belu kuću - knjigu pisama i knjigu fotografija u izdanju Winning Team Publishing-a, a u četvrtak je najavio da će objaviti treću knjigu pod nazivom "Save America" koja će sadržati fotografije iz vremena dok je obavljao predsedničku funkciju i koje prikazuju njegovu predizbornu kampanju ove godine.

Potpisano izdanje Trampove knjige košta 499 dolara, a na naslovnoj strani nalazi se fotografija Trampa kako podiže pesnicu nakon atentata 13. jula na mitingu u Pensilvaniji.

Foto: Tanjug/AP Photo/Andrew Harnik

 

Melanija Tramp je najavila je da će ove jeseni objaviti svoje prve memoare, a tačan datum izdavanja knjige još nije objavljen, preneo je Politiko.

Melanijini memoari su dostupni u pretprodaji na njenoj veb stranici, a objavljuje izdavačka kuća Skyhorse Publishing, koštaju 40 dolara. 

Foto: Tanjug/AP Photo/Andrew Harnik

 

Potpisano izdanje košta 75 dolara, a specijalno kolekcionarsko izdanje dostupno je za 150 dolara i sadrži 48 stranica do sada neobjavljenih fotografija.

Bivša prva dama se držala povučeno otkako je napustila Belu kuću i retko se viđa na javnim događajima, a svoj prvi veliki javni nastup imala je prošle sedmice na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji u Milvokiju, iako nije govorila, kao što je to učinila 2016. i 2020. godine.

Foto: Tanjug/AP Photo/Andrew Harnik

 

Melanija Tramp je, prema rečima ljudi koji su joj bliski, bila "potresena" zbog nedavnog atentata na Trampa. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Ostavite komentar