Kultura i umetnost > Muzika

NEĆETE BITI razočarani: Ozi Ozborn OBJAVIO ko će ga ZAMENITI na festivalu POWER TRIP

Manifestacija je planirana od 6. do 8. oktobra na mestu gde se održava festival Coachella - Empire Polo Grounds u Indiju, Kalifornija

Izvor: K1info

13/07/2023 > 18:31

podeli vest:

NEĆETE BITI razočarani: Ozi Ozborn OBJAVIO ko će ga ZAMENITI na festivalu POWER TRIP
Foto: Youtube PrintScreen/Iron Beast


Hevi metal veterani Judas Priest zameniće Ozija Ozborna na Power Tripu, festivalu na kojem učestvuju AC/DC, Metallica, Guns N' Roses, Iron Maiden i Tool, u organizaciji Goldenvoicea, osnivača Coachelle.

Ozi je u objavi na Instagramu u ponedeljak saopštio da se povlači sa festivala zbog zdravstvenih problema. Manifestacija je planirana od 6. do 8. oktobra na mestu gde se održava festival Coachella - Empire Polo Grounds u Indiju, Kalifornija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Power Trip (@powertrip_live)

"Bend koji će me zameniti na Power Tripu su moji lični prijatelji i mogu obećati da nećete biti razočarani. Iznad svega, želim da se zahvalim mojim fanovima, bendu i ekipi na njihovoj bezuslovnoj lojalnosti i podršci. Volim vas sve i vidimo se uskoro. Bog vas blagoslovio, Ozi."

Ozborn je zbog zdravstvenih problema ranije ove godine najavio da neće nastupati, iako je u izjavi rekao kako planira da se vrati na scenu sledećeg leta.

Njegove najave o odlasku u penziju takođe treba uzeti sa rezervom - svoju prvu "oproštajnu turneju" legendarni roker je imao 1992.

Međutim, najavljujući povlačenje sa nastupa u januaru - zbog "nesreće u kojoj sam povredio kičmu" - ostavio je mogućnost ograničenih koncerata, "gde ću moći da nastupam ne putujući od grada do grada i od zemlje do zemlje".

Ostavite komentar