Kultura i umetnost > Muzika

Dr. Dre je ODBIO saradnju sa Majklom Džeksonom, Prinsom i Stivijem Vonderom: Šta ću dođavola da RADIM SA NJIMA?

Čuveni producent je rekao da je tokom svoje karijere uglavnom sarađivao sa novim umetnicima i da mu se dopada takav način rada

Izvor: K1info

17/07/2023 > 11:37

podeli vest:

Dr. Dre je ODBIO saradnju sa Majklom Džeksonom, Prinsom i Stivijem Vonderom: Šta ću dođavola da RADIM SA NJIMA?
Foto: Youtube PrintScreen/Peacock


Dr. Dre je priznao da je tokom karijere odbio da radi sa svojim "herojima" poput Majkla Džeksona, ali dodaje da u to vreme to možda i nije bila tako "loša" odluka.

U novoj epizodi emisije "Hart to Heart" Kevina Harta, legendarni producent je otkrio zbog čega je odbio Džeksona, Prinsa, a kasnije i Stivija Vondera, kada su mu se za to ukazale prilike.

- Tražili su da rade sa mnom, a ja sam pomislio: "Šta ću dođavola da radim sa njima?" - rekao je Dre (58) voditelju koji je bio vidno iznenađen onim što je čuo.

Foto: Youtube PrintScreen/Peacock

Dr. Dre u razgovoru sa Kevinom Hartom

Dre je priznao da je nedavno odbio da sarađuje sa Vonderom (73), koji mu je preko telefona rekao kako bi voleo da naprave pesmu zajedno.

- Tokom celog života i karijere bavio sam se i radio sa novim umetnicima. To je ono što mi se sviđa - dodao je Dre.

- Oni su loptica od gline kada uđu u studio. Možete sa njom da radite šta želite. To je ono što ja volim. Svi ostali, posebno moji heroji, dolaze sa zacrtanim planom kako bi trebalo da zvuče. Zbog toga ne mogu da istražujem.

Producent, koji je bio važan u karijerama umetnika kao što su Eminem, Snoop Dogg i Kendrik Lamar, dodao je da mu se dopada odnos koji ima prema omiljenim muzičarima, što je moglo da se promeni u slučaju saradnje.

- To su moji heroji. Sviđa mi se ideja da sam odrastao slušajući ih i želim da ostane tako. Ne želim da se zajebavam sa tom idejom - zaključuje Dre.

Ostavite komentar