Kultura i umetnost > Muzika

Goran Karan najavljuje koncert u ZAGREBAČKOJ DVORANI: "Spremiću im palačinke!"

Pesme su čudno voće, zasade se pa dok nikne, bude svašta, kazao je Karan u emisiji "Uranak".

Izvor: K1info

Autor: Milena Gačević

24/10/2024 > 12:21

podeli vest:

Goran Karan najavljuje koncert u ZAGREBAČKOJ DVORANI: "Spremiću im palačinke!"
Foto: K1 televizija


Goran Karan, poznati muzičar čija je karijera obeležena brojnim hitovima i nezaboravnim nastupima, uskoro će održati poseban koncert u predivnoj dvorani Lisinski. Ovaj događaj predstavljaće zaokret u njegovoj bogatoj muzičkoj karijeri i priliku da se zahvali svojoj vernoj publici koja ga je pratila tokom svih godina.

Tokom koncerta, Goran će otkriti zanimljivu priču o svom singlu "Nije kasno za ljubav", koji je punih 15 godina čekao na svoj vizuelni identitet.

U emisiji "Uranak", legendarni muzičar je izjavio:

"Neke stvari su čekale da sazreju malo. Pesme su čudno voće, zasade se pa dok nikne, bude svašta. Zadovoljan sam kako je ispalo. Pesma je prihvaćena u regionu, a snimili smo odličan spot. Ja sam napisao tekst i muziku, dok je za aranžman bio zadužen Nikša Bratoš."

Karan takođe otkriva da je "Nije kasno za ljubav" ujedno i poslednja pesma u solo mjuziklu "Ljubav je fer", ističući da nosi važnu poruku:

"Oduvek pričam o ljubavi. Ovo što ova pesma hoće da kaže je da ljubav uvek treba da se deli, iako često ne dajemo dovoljno sebe. Ljubav je uvek fer, ali mi nismo. Stalno patimo od raznih nedostataka, a osnovni problem je u nedostatku davanja samih sebe. Verujem da ćemo, ukoliko to spoznamo, postati bolji" - dodaje.

Na pitanje voditelja kome se obraća ovom pesmom, Goran je šaljivo odgovorio: "Ima jedan odličan vaš izraz, 'Zini da ti kažem." - rekao je kroz osmeh Karan i dodaje: 

"Osim što je to jedna itimna stvar, pokvariš ljudima da projektuju svoju ljubav na to što si ti napisao" .

Na koncertu koji će se održati 21. novembra u dvorani Lisinski, Goran Karan je na pitanje šta će pripremiti za publiku sa osmehom odgovorio:

"Spremiću im palačinke! Šalim se. Ono što mogu da kažem jeste da neće biti gostiju, svi će biti domaći. Sve što sam unapred planirao, veća je verovatnoća da se neće dogoditi. Naša jedina kvalifikacija je da ćemo dati sve od sebe, Vagabundo bend i ja, pa šta Bog da." - rekao  je. 

Goran Karan je otkrio šta on pevuši ovih dana po lepom vremenu:

"Kako mi dođe. Ne volim planirati" - zaključio je. 

BONUS VIDEO: 

 

Ostavite komentar