OI 2024

Novak Đoković saznao rivala na Olimpijskim igrama! KLASIK U DRUGOM KOLU A EVO SA KIM IGRA U PRVOM!

Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković, saznao je protivnika u prvom kolu Olimpijskih igara u Parizu

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

25/07/2024 > 11:42

podeli vest:

Novak Đoković saznao rivala na Olimpijskim igrama! KLASIK U DRUGOM KOLU A EVO SA KIM IGRA U PRVOM!
Foto: Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth


Najbolji srpski teniser svih vremena Novak Đoković, saznao je protivnika u prvom kolu Olimpijskih igara u Parizu! Njegov protivnik biće Metju Ebden iz Australije. Ono što je takođe zanimljivo jeste da će Đoković igrati potencijalno protiv Nadala u drugoj rundi!

Žreb je kasnio zbog odluke britanca Endija Mareja da ipak ne nastupi na Igrama, jer nije spreman a ujedno je označio da je ovo i kraj njegove karijere... Ono što je nama svakako najbitnije je žreb za naše tenisere! Đoković nije prošao baš najbolje pošto već u drugom kolu potencijalno može doći do velikog klasika i duela između Novaka i Rafaela Nadala, naravno ukoliko i Španac savlada Fučoviča. U trećoj rundi bi za protivnika mogao da ima  Artura Fisa. U četvrtfinalu će igrati potencijalno protiv Stefanosa Cicipasa, a onda u polufinalu protiv Aleksandera Zvereva.

Sa druge strane, Dušan Lajović će u prvom kolu igrati protiv Nemca Maksimilijana Marterera. Potencijalni rival u drugom kolu biće mu pobednik duela Ožer Alijasim - Geron.

 

 

Olimpijski teniski turnir na programu je od 27. jula do 4. avgusta, a ima ukupno 64 igrača u singlu. Pod.sećamo sa turnira su se povukli Siner, Rune i Marej koji je i definitivno završio karijeru.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Ostavite komentar