Showbizz > Balkan

Bivša rijaliti zvezda i pevačica objavila novu pesmu: "Sve EMOCIJE sam izbacila iz sebe" (VIDEO)

Dobila je pesmu od svog prijatelja.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

02/09/2024 > 19:38

podeli vest:

Bivša rijaliti zvezda i pevačica objavila novu pesmu: "Sve EMOCIJE sam izbacila iz sebe" (VIDEO)
Foto: YouTube screenshot


Pevačica i bivša učesnica jednog rijaltiija Varja Topalović objavila je novu pesmu "Bez maske", za koju je snimila i spot.

Naime, pevačica je početkom ove godine bila deo rijaliti programa kom je provela pet nedelja, a po izlasku iz istog sačekala ju je pesma od njenog prijatelja Dona Maconija.

Emotivna numera govori o borbi kroz život, ali i slobodi koju nam on pruža, a u tekstu će se pronaći svako ko je imao težak period u životu iz kog je izašao podignute glave i čistog obraza.

Pevačica je otkrila kako je izgledao rad na ovoj pesmi.

- Od kada sam izašla iz šou programa kao da sam ušla u neku mašinu, sačekala me je pesma ali i mnogo nastupa. Zbog velikog broja nastupa nekoliko puta sam odlagala snimanje pesme i spota, ali evo napokon mogu da zahvalim svima koji su bili deo ovog projekta, a po najviše dečku koji mi je neizmerna podrška - kazala je pevačica i dodala:

- Kada sam ušla u studio da otpevam pesmu, sve svoje emocije sam izbacila iz sebe u tom trenutku, pesma jeste lagana, dens, letnja, ali sa druge strane i moja autobigrafska i nije bilo lako otpevati - ističe Varja.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar