Showbizz > Balkan

Spavaj mirno, Boro! Poznati slomljeni nakon TUŽNIH VESTI, EMOTIVNIM REČIMA se opraštaju od LEGENDARNOG ROKERA

Oproštajnu fotografiju objavila je i pevačica Milica Todorović, dok je emotivnu poruku postavila i Vesna Dedić

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

04/09/2024 > 11:44

podeli vest:

Spavaj mirno, Boro! Poznati slomljeni nakon TUŽNIH VESTI, EMOTIVNIM REČIMA se opraštaju od LEGENDARNOG ROKERA
Foto: K1info/ATA Images


Bora Đorđević, frontmen rok benda "Riblja čorba" preminuo je u bolnici u Ljubljani u 72. godini života. Ova vest potresla je sve Čorbine fanove, prijatelje, kao i kolege koji su ga veoma poštovale.

Nataša Bekvalac objavila je na Instagram storiju stihove pesme "Pogledaj dom svoj anđele" i tako se oprostila od legendarnog rokera.

Foto: Instagram Printscreen/bekvalceva

 

Oproštajnu fotografiju objavila je i pevačica Milica Todorović, dok je emotivnu poruku postavila i Vesna Dedić.

- Volela bih sada da vas podsetim na onu Balkansku ulicu sa početka veka kada je Bora u kafani Taš, pretplatnicima RTS-a pričao o trenucima sreće i tuge koji su mu obeležili život. Ili onu drugu iz 2013. kada je recitovao u studiju, naručivao pesme koje voli i pričao o ljubavi. Izbrisana je kao još 800 drugih Balkanskih ulica sa sajta RTS - napisala je Dedić na Instagramu, i dodala:

- Poslednji pozdrav Bori Đorđeviću od one pionirke koja je u SC Morača u Titogradu sa celim razredom bila pored bine. Ta je verovala da joj ne može ništa šljam. Počivaj u miru. 

Foto: instagram printscreen/milicatodorovicofficial

 

Kristina Kovač napisala je kako će da pamti Boru.

- Nikada nisam prevazišla razočaranje činjenicom da je otišao u smeru u kom je otišao po pitanju jugoslovenskog konflikta i ratova, kao čovek pre svega. Ja hoću da ga pamtim kao onog super kul lika koji je pisao fantastične pesme, dok sam još bila klinka, i tata me puštao da se vukljam za njim u Studio 5 kod Hotela "Ekselzior" na snimanje jednog od njihovih albuma (priznajem, najviše zbog prezgodnog Čuture)... Divne, divne uspomene, krunisane pevanjem pratećih vokala dok sam još bila dete, tričavih 15 leta - za pesmu "Još jedna cigareta pred spavanje". Spavaj mirno, Boro, nadam se da si u međuvremenu neke stvari smestio na njihovo pravo mesto - napisala je Kovač. 

I pevačica Zejna objavila je emotivnu poruku na svom Instagram profilu kojom se oprostila od Bore Đorđevića. 

Foto: Instagram Printscreen/zejnaofficial

 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar