Showbizz > Balkan

Gledajte UŽIVO na K1 televiziji: Emisija "In3gantno" posvećena rok legendi BORI ĐORĐEVIĆU

Pogledajte ko će sve govoriti o velikom muzičaru i ispričati neispričane priče o rok legendi

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

04/09/2024 > 20:06

podeli vest:

Gledajte UŽIVO na K1 televiziji: Emisija "In3gantno" posvećena rok legendi BORI ĐORĐEVIĆU
Foto: ATA Images/K1televizija


Emisija "In3gantno" večeras govori o velikanu i muzičkoj legendi. Novo izdanje popularne emisije o domaćem i svetskom šou-biznisu posvećena je čuvenom rok muzičaru Borisavu Bori Đorđeviću, frontmenu grupe "Riblja ćorba", koji je preminuo jutros u 72. godini života.

Bora se danima borio za život u bolnici u Ljubljani, ali je u jutarnjim časovima izgubio bitku, što je rastužilo čitavu regionalnu javnost. O Borinom životu i karijeri sa domaćinima Ognjenom Nestorovićem i Tijanom Pricom razgovaraju novinari Natalija Milosavljević i Srđan Zelembaba Zele.

U toku emisije o rok legendi govore i njegove kolege u uživo uključenjima: Zoran Dašić Daša iz "Legendi" koji je oko 50 godina bio prijatelj Bore Đorđevića; Zoran Kiki Lesendrić o prijateljstvu i saradnji sa Borom koji mu je bio višedecenijski prijatelj.

Foto: ATA Images

 

Nekadašnji učesnik "Pinkovih zvezda" Pavle Dejanić imao je tu čast da snimi duet sa frontmenom grupe "Riblja čorba". Bora je prepoznao njegov talenat toko takmičenja, pa je rešio da mu pomogne na početku karijere, a o tome i ostalim temama slušajte u uživo uključenju pomenute emisije.

Foto: ATA Images

 

Čuvena glumica Rada Đuričin u 90. godini preminula je u 90. godini. O njoj će u intrtigantnoj emisiji govoriti Vjera Mujović, koja je sa Radom igrala u predstavi "Mala crna haljina".

Foto: ATA Images

 

Rok muzičar Đorđe David će se takođe uživo uključiti u "In3gannto" u kojoj će se sa Tijanom i Ognjenom osvrnuti na život i karijeru čuvenog rokera.

Foto: Wikipedia/Youtube PrintScreen/RSFranceIDF

 

Očekuju nas i uključenja iz Borinog rodnog Čačka. Gledaoci će moći da videti kako se Čačani opraštaju od rok legende.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar