Showbizz > Balkan

Miroslav Ilić o Bori Đorđeviću: "RASTUŽILA me je vest da je kritično, mi smo školski drugovi"

Otkrio je kada su se poslednji put videli

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

28/08/2024 > 18:15

podeli vest:

Miroslav Ilić o Bori Đorđeviću: "RASTUŽILA me je vest da je kritično, mi smo školski drugovi"
Foto: ATA Images


Rok legenda Bora Đorđević nalazi se u teškom stanju u bolnici u Ljubljani već pet dana. Intubiran je, a lekari se bore za njegov život.

Mnoge njegove kolege potresla je ova vest, među kojima je i zvezda narodne muzike Miroslav Ilić.

- Veoma me je rastužila vest da je Bora u kritičnom stanju, tek sada sam saznao za to. Mi smo bili školski drugovi, iz gimnazije. Moja supruga i Bora su bili u istom odeljenju. Đorđevića mnogo volim i poštujem sve to što je ostavio iza sebe, žao mi je što čujem da mu je život ugrožen. Videli smo se pre mesec dana i tada je sve bilo relativno u redu. Uvek kada bi nam se ukrstili putevi, slatko bismo se ispričali i evocirali uspomene iz minulih, školskih dana. Šaljem mu podršku i verujem da će uspeti da se izvuče - rekao je pevač za "Informer".

Foto: Facebook Printscreen

 

Bane Obradović, menadžer Bore Đorđevića, danas se oglasio i otkrio detalje zdravstvene situacije u kojoj se nalazi frontmen grupe "Riblja čorba".

Bora Đorđević se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Ljubljana. Intubiran je zbog komplikacija uzrokovanih hronično obstruktivnom bolesću pluća. Lekari daju sve od sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno bubrezi i jetra. Dobija odgovarajuće terapije, Bora se bori junački. Pojavljuju se i neki natpisi posebno na društvenim mrežama, koji nisu dobri, zlonamerni su, što u ovim trenucima jedne legende, koja se bori za život, nije korektno i nije ljudski, Porodica se ne oglašava, jer sem ovoga sto je izneseno i nema više šta da se kaže. Svi čekamo dobre vesti - rekao je Borin menadžer Bane Obradović za "Kurir".

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar