Showbizz > Balkan

Menadžer izneo NOVE DETALJE o stanju Bore Đorđevića! Otkrio koji organi su mu ugroženi: "Bori se JUNAČKI"

Spomenuo i zlonamerne objave na društvenim mrežama

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Dušan Panajotović

28/08/2024 > 14:06

podeli vest:

Menadžer izneo NOVE DETALJE o stanju Bore Đorđevića! Otkrio koji organi su mu ugroženi: "Bori se JUNAČKI"
Foto: ATA Images


Frontmen "Riblje čorbe" Bora Đorđević danima boravi u u bolnici u Ljubljani gde se lekari bore za njegov život. Bora je u teškom stanju i intubiran je.

Njegov menadžer Bane Obradović zajedno sa Borinom suprugom Dubravkom nedavno ga je posetio u bolnici, a sada se ponovo oglasio i otkrio detalje njegovog zdravstvenog stanja.

- Bora Đorđević se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Ljubljana. Intubiran je zbog komplikacija uzrokovanih hronično opstruktivnom bolesću pluća. Lekari daju sve od sebe da se zdravstveno stanje popravi, posebno bubrezi i jetra. Dobija odgovarajuće terapije, Bora se bori junački. Pojavljuju se i neki natpisi posebno na društvenim mrežama, koji nisu dobri, zlonamerni su, što u ovim trenucima jedne legende, koja se bori za zivot, nije korektno i nije ljudski. Porodica se ne oglašava, jer sem ovoga sto je izneseno i nema više šta da se kaže. Svi čekamo dobre vesti - rekao je Borin menadžer za "Kurir".

Foto: ATA Images

 

Podsetimo, Borino stanje je i dalje jako teško i životno je ugrožen, a tim vrhunskih stručnjaka radi sve kako bi muzičar iz ove životne bitke izašao kao pobednik.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar