Showbizz > Balkan

Karleuša izdvojila čak 20.000 evra za rođendan Atine i Nike u Parizu: Samo noć u hotelu košta blizu 2000 e (FOTO)

Pevačica vodila mezimice u Diznilend.

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Dušan Panajotović

09/09/2024 > 10:33

podeli vest:

Karleuša izdvojila čak 20.000 evra za rođendan Atine i Nike u Parizu: Samo noć u hotelu košta blizu 2000 e (FOTO)
Jelena Karleuša platila 1000e hotel - Foto: Instagram/karleusastar/Booking printscreen


Muzička zvezda Jelena Karleuša provela je protekli vikend provela je sa ćerkama Atinom i Nikom u Parizu. Put u Pariz je bio rođendanski poklon Jelene njenim naslednicama koje su u 7.septembra napunile 15 i 16 godina.

Zanimljivo je, kako piše "Kurir", da je Jelena dala 20.000 evra za ovu ekskluzivnu proslavu rođendana. Kako se navodi, samo noćenje u hotelu u kojem su odsele iznosi 1.850 evra.

Foto: Instagram/karleusastar

 

U pitanju je hotel koji obožavaju sve svetske zvezde u samom centru Pariza, a on svojim gostima, između ostalog, nudi i restoran s dve Mišlenove zvezdice, kao i ogroman spa-centar od 900 kvadrata. Svaka soba ima i predivnu terasu s pogledom na Pariz, a smešten je na samo 150 metara od čuvenog trga Vendom i desetak minuta hoda od Jelisejskih polja.

Jelena će u Gradu svetlosti boraviti nekoliko dana, a ovu priliku iskoristiće i za svoj omiljeni hobi - šoping. Kako joj se hotel nalazi u ulici u kojoj svoje butike imaju najpoznatiji svetski brendovi, to joj sigurno neće teško pasti.

Foto: Instagram/karleusastar

 

Jelena je, inače, tokom posete Parizu posetila i Diznilend, a bivši fudbaler Duško Tošić nije pošao s njima na put, ali se potrudio da svojim mezimicama priredi iznenađenje, pa je u luksuzni hotel u kojem su odsele poslao dva buketa cveća.

- Atinin i Nikin tata je svojim ćerkama poslao cveće za rođendan - napisala je pevačica, a na buketima su i poruke na francuskom jeziku.

BONUS VIDEO:


 

Ostavite komentar